2 min læsningHarry Kane om svær periode: Tottenham har mistet sine værdier

Harry Kane mener, at Tottenham de seneste år har mistet sine værdier og den kultur, der var i klubben under Mauricio Pochettino.

2 min læsning
Harry Kane mener, at Tottenham har mistet klubbens værdier.
Foto: Glyn Kirk/AFP/Ritzau Scanpix

Tottenham har haft en svær sæson i denne udgave af Premier League.

I skrivende stund indtager London-klubben en femteplads i ligaen – og dét med et godt stykke vej op til en top fire-placering, der giver Champions League-fodbold i den kommende sæson.

Og det kan skyldes, at klubben har mistet nogle af fortidens værdier og den kultur, der var at finde i klubben dengang succesmanageren Mauricio Pochettino stod i spidsen for Spurs.

Det fortæller klubbens talismand og anfører, Harry Kane, i et stort interview med Sky Sports.

– Jeg føler, at vi har mistet lidt af værdierne i klubben i løbet af de sidste par år. Vi har mistet de værdier, der kom til udtryk under Mauricio Pochettino. Det handler om at finde en måde at komme tilbage på samme side igen og selvfølgelig også med fansene.

– Når man har et godt momentum som hold – ligesom vi havde i tre eller fire sæsoner under Pochettino, hvor vi konkurrerede helt i toppen af ligaen, og det var endda uden at bruge en masse penge.

Medie: Trods intensiverede United-rygter – Kane overvejer at blive i Tottenham

– Vi havde en rigtig god blanding af unge og erfarne spillere. Det er umuligt i fodbold at klikke med fingrene og gå tilbage til de gode tider og sige ‘lad os gå tilbage til, hvad det var’. For hver sæson og hver situation er anderledes. Men jeg føler, at der var nogle værdier på det tidspunkt og en eller anden kultur, der virkelig fik os til at opnå de ting, vi gjorde.

– Så måske har vi mistet dele af det i løbet af de sidste par år, og det handler om at se tilbage på det og se de gode ting, vi kan tage fra det og forsøge at implementere det i fremtiden.

Harry Kane og resten af Spurs-truppen har senest haft det svært. Kun fem point er det blevet til i Premier League over de seneste fem kampe. Blandt andet blev det til et ydmygende nederlag på 6-1 mod Newcastle i sidste weekend.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

I midtugens kamp fik Tottenham dog en smule oprejsning, da man skaffede et uafgjort resultat mod Manchester United efter at have været bagud med to.

Søndag gælder det så endnu et svært opgør, når Tottenham gæster Anfield og Liverpool. Kampen fløjtes op klokken 17:30 og kan følges direkte på See og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer