2 min læsningMedie: Trods intensiverede United-rygter – Kane overvejer at blive i Tottenham

Ifølge The Telegraph overvejer Harry Kane angiveligt at løbe det sidste år af sin kontrakt ud i Tottenham, selvom et skifte til sommer længe har lignet det mest sandsynlige scenarie.

2 min læsning
Harry Kane overvejer eftersigende at løbe sin kontrakt i Tottenham ud.
Foto: Glyn Kirk/AFP/Ritzau Scanpix

‘Vi ses til juni’ råbte Manchester Uniteds fans til Harry Kane under 2-2-remiset torsdag.

Det har da også virket tiltagende sandsynligt den seneste tid, at de rødklædte United-fans kan se frem til at se Harry Kane tørne ud på Old Trafford i deres farver næste sæson.

Nu tyder noget dog på, at beslutningen langt fra er taget. Ifølge det engelske medie The Telegraph overvejer den engelske landsholdsanfører nemlig stadig muligheden for at løbe sin kontrakt ud i Tottenham.

Den nu 29-årige angriber har et enkelt år tilbage på sin kontrakt, og ifølge Telegraph hersker der stor tvivl i Tottenham-lejren om, hvorvidt man kan få ham til at underskrive en ny kontrakt.

Ender Kane med at meddele klubbens ejer, Daniel Levy, at han ikke ønsker at forlænge, men vil blive til kontrakten løber ud, vil det lægge et øget pres på Levy – for så kan man i sidste ende se ind i ikke at få nogen penge for ham.

Bliver det tilfældet, er det ikke usandsynligt, at Levy, der ellers er notorisk kendt for at være svær at handle med, vil være mere fleksibel prismæssigt, hvis det rigtige bud skulle komme til sommer.

Følg Campo på Facebook

Både Bayern München og Paris Saint-Germain har ifølge mediet også haft et øje på englænderen, men det har længe stået klart, at Kane stræber efter at blive den mest scorende Premier League-spiller nogensinde, hvorfor det virker usandsynligt, at han skifter væk fra den bedste engelske række.

Rekorden, Kane jagter, sidder Alan Shearer med 260 scorede Premier League-mål på. Harry Kane har i skrivende stund selv scoret 207 og er kun et enkelt mål fra at overtage andenpladsen på listen fra Wayne Rooney, der har scoret 208.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer