3F Superligaen

Hansen om forlængelse: Jeg har det rigtig godt fysisk

Jesper Hansen har forlænget sin kontrakt med AGF, og han ser frem til at bidrage med sin erfaring fremadrettet.

Jesper Hansen har det godt fysisk og føler han kan være med i Superligaen, og derfor har han forlænget med AGF.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Han føler selv, at han kan være med, og det tilsiger statistikkerne afgjort også.

Jesper Hansen er med afstand den ældste førstemålmand i Superligaen, men ikke desto mindre er han den målmand, der har flest clean sheets i denne sæson – sammen med Randers FC’s Patrik Carlgren.

Måske derfor har AGF søndag præsenteret en kontraktforlængelse med den rutinerede målmand.

Selvom Hansen for præcis en måned siden rundede 38 år, så kan han stadig være med på det højeste niveau, dansk klubfodbold har at byde på.

– Jeg har det rigtig godt fysisk og føler, at jeg kan være med på det her niveau og levere nogle gode kampe. Samtidig kan jeg bidrage med min erfaring, og det glæder jeg mig til i fremtiden, siger Jesper Hansen til DR.

Officielt: AGF forlænger med Jesper Hansen

Aldersmæssigt er Jesper Hansen i denne sæson kun overgået af Brøndbys reservemålmand, Thomas Mikkelsen, der i efteråret fik fem kampe i en alder af 39.

AGF er i denne sæson den superligaklub, der har lukket færrest mål ind. I sæsonens 27 kampe er der kun gået 22 mål ind, mens Jesper Hansen og kompagni har holdt buret rent 10 gange.

Med fuld spilletid i samtlige kampe svarer det til, at der i snit går et mål ind på Jesper Hansen for hvert 110 minutter, AGF i denne sæson har spillet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P