2 min læsningBrøndby-næstformand: Vi vil kun det bedste for klubben!

Næstformand i Brøndby IF, Scott McLachlan, slår fast, at man har forsøgt at være transparente og udelukkende vil det bedste for klubben.

2 min læsning
Brøndby fan værdiaftale
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Torsdag meldte Brøndbys fanafdeling om, at forhandlingerne mellem klubben og fansene om en værdiaftale er brudt sammen.

Efter nogle timers stilhed har bestyrelsesformand, Jan Bech Andersen, og næstformand, Scott McLachlan, nu taget bladet fra munden og melder ud om dagens hændelser.

Og her slås det fast, at man egentlig langt hen ad vejen har været enige om mange af de punkter, der er blevet diskuteret på kryds og tværs. Det fortæller klubbens næstformand Scott McLachlan på klubbens hjemmeside.

– Der har været mange følelser i spil. Vi har lyttet til bekymringerne fra grupper af fans, og vi har svaret åbent og tydeligt med en kæmpe respekt for Brøndby IF som klub og for klubbens fans, ligesom vi har stillet spørgsmål og fået svar den anden vej.

– Med dagens begivenheder in mente, så må jeg understrege, at vi som klub og Fanafdelingen er enige om langt de fleste af de punkter, der er blevet diskuteret. Jeg er derfor også ked af, at Fanafdelingen føler, at vi på disse møder ikke har kommunikeret tydeligt nok, da jeg mener, at vi har været meget transparente i vores dialog hele vejen igennem. Men vi forstår kompleksiteten af ​​fanscenen, og hele klubben har den største respekt for Fanafdelingen.

På nedenstående link kan du læse udtalelserne fra Brøndby-formand, Jan Bech Andersen

Brøndby-formand om forhandlingssammenbrud: Klubbens kultur og arv er det vigtigste – både i ejerskabet og i klubben

– Som vi har sagt hele vejen igennem, så vil vi kun det bedste for klubben, og vi har aldrig haft til intention at ændre på det, som både vi og fans ser som en del af selve kernen i Brøndby IF, dvs. klubfarver, klubnavn, tilknytningen til Vestegnen, CSR, osv. Det er nu klart og tydeligt nedfældet, og lagt op på hjemmesiden, da vi gerne vil have åbenhed, om hvad det er for en retning, vi ønsker, og hvad der kommer til at guide os, og som omverdenen kan holde os op på.

– Fodbold er passion og følelser, og man finder ikke en klub i hele verden, hvor fans og klub er i enighed om alt. Det gælder også her i Brøndby IF. Og når vi reflekterer i dag, så var ønsket at finde hinanden i noget banebrydende, mellem klub og fans som ikke er set før, ikke bare i dansk fodbold, men også internationalt. Der er så mange ting, vi er enige om i dette dokument, men der er selvfølgelig også punkter, vi ser forskelligt på. Jeg vil til sidst endnu engang takke Fanafdelingen for den gode og konstruktive dialog, vi har haft hidtil, og vi håber den kan fortsætte fremadrettet.

Du kan læse hele dagens udmelding og se det omtalte dokument her.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer