3F Superligaen

Brøndby-formand om forhandlingssammenbrud: Klubbens kultur og arv er det vigtigste – både i ejerskabet og i klubben

Jan Bech Andersen gør det klart, at bevaringen af Brøndby IF's kultur og arv er det allervigtigste for både ledelsen og ejerskabet.

Jan Bech Andersen gør det klart, at kulturen er det vigtigste for både ledelse og ejerskabet i Brøndby.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Tidligere torsdag sprang en bombe i Brøndby.

Fanafdelingen i Brøndby kunne meddele, at forhandlingerne om en værdiaftale med de nye ejere fra Global Football Holdings er brudt sammen.

Nu har Brøndby også selv på sin hjemmeside udgivet et statement, hvor klubbens bestyrelsesformand, Jan Bech Andersen, kommenterer på, at der nu er lange udsigter til et nyt værdigrundlag.

Jan Bech Andersen fortæller blandt andet, at dialogen har været god og konstruktiv mellem parterne, men at det er fanafdelingens ønske at sætte forhandlingerne på pause.

– Siden der sidste sommer opstod splittelse på fanscenen, har vi ikke haft et større ønske end at bidrage til at samle fanbasen igen i det store fællesskab, som vi sammen har bygget op, siden klubben blev grundlagt for 59 år siden, indleder bestyrelsesformanden og fortsætter:

– Midt i denne proces trådte GFH ind i klubben som en stærk investor, hvilket har ført til yderligere debat i klubbens fankredse. På denne baggrund har vi haft en god og konstruktiv dialog med Fanafdelingen, som vi hele vejen igennem havde håbet og troet på kunne lande i noget, som begge parter kunne se sig selv i, men desværre har Fanafdelingen oplyst os, at de ønsker at sætte pause for dialogen.

I udmeldingen har klubben valgt at dele det dokument, som man har diskuteret med fanafdelingen. Her fremgår det blandt andet, at klubbens identitet skal bevares via gennemsigtighed og med klubben som den klare topprioritet.

– Som det fremgår af dokumentet, så er klubbens kultur og arv afgørende for os i ejerskabet og for klubben, ligesom det også fremgår, at vi har adresseret mange af de bekymringer, grupper af fans har haft, siger bestyrelsesformanden og tilføjer:

– Vi har sagt siden den dag GFH kom ind i klubben, at vi kun har ét ønske, og det er at klubben får succes i tæt samarbejde med fansene.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Brøndby oplyser desuden i deres statement, at der i de kommende dage vil blive inviteret til sæsonkortholdermøder, hvor repræsentanter for klubbens ledelse og ejerskab vil være til stede og besvare spørgsmål.

Læs mere om, hvad næstformand i Brøndby IF, Scott McLachlan, havde at sige om dagens hændelser herunder:

Brøndby-næstformand: Vi vil kun det bedste for klubben!

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P