1 min læsningVanvittig statistik: Den brasilianske fodboldliga smadrer Premier League

Mængden af kampe i en Premier League-sæson er det rene vand i forhold til mængden af kampe i Brasileirao, den bedste brasilianske liga.

1 min læsning
Soccer Football - Pre Season Friendly - Liverpool v Athletic Bilbao - Anfield, Liverpool, Britain - August 8, 2021 Liverpool manager Jurgen Klopp looks on Action Images via Reuters/Lee Smith

Man har ofte hørt Premier League-spillere og ikke mindst managers beklage sig over antallet af kampe, der skal spilles i løbet af en sæson.

Det sker tit i den bedste engelske række, at de store klubber skal i aktion to gange ugentligt – både i løbet af ugen og så også i den efterfølgende weekenden.

Mange mener, at det er en usund mængde kampe, og at det kan være med til at fremprovokere skader hos de spillere, der spiller flest minutter.

Mængden af kampe i Premier League er dog det rene vand i forhold til antallet af kampe, som spillerne udsættes for i den bedste brasilianske liga, Brasileirao.

En ny statistik, udarbejdet af blandt andre ogol og transfermarkt, viser nemlig, at holdene i Brasileirao i 2022 spillede langt flere kampe end holdene i Premier League – eller i nogen af de andre store ligaer for den sags skyld.

Mens et gennemsnitligt Premier League-hold spillede 47 kampe på en sæson, spillede et gennemsnitligt Brasileirao-hold hele 66 kampe.

Se selv statistikken herunder

Medie: OB-juvel på vej til Premier League-storklub

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer