1 min læsningMedie: OB-juvel på vej til Premier League-storklub

Han har ikke engang været i Danmark i et år, men alligevel kan OB's Yankuba Minteh står foran en kæmpeskifte allerede til sommer.

1 min læsning
OB's gambianske offensivprofil Yankuba Minteh er angiveligt i søgelyset hos Premier League-klubben Newcastle.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Efter bare otte måneder i Danmark, har han allerede gjort sig bemærket.

OB’s 18-årige gambianer, Yankuba Minteh, har siden han i oktober blev rykket op på fynboernes superligamandskab været i vælten mere end én gang.

Det startede positivt med en matchvinderrolle i superligadebuten mod F.C. København i oktober, og selvom der siden har været flere negative historier, så har pilen igen peget i den rigtige retning med tre assist i de seneste to kampe.

Nu kan det dog vise sig, at OB får vanskeligt ved at holde på gambianeren, som ifølge Fyens.dk tiltrækker sig opmærksomhed fra ingen ringere end Premier Leagues rigeste klub – Newcastle United.

Den nyrige Premier League-klub er angiveligt villige til at lægge et sted mellem 40 og 70 millioner kroner for Minteh, men der er bare ét problem.

Efter Brexit er det blev markant vanskeligere for engelske klubber at hente spillere fra Afrika til de britiske øer – noget som landskampe kan være med til at ændre på.

Yankuba Minteh ventes at blive udtaget for Gambias U20-landshold til U20-VM fra den 20. maj til den 11. juni, og det kan hjælpe et skifte på vej.

For OB er der så den hage, at U20-VM kolliderer med de sidste tre runder i Superligaen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer