2 min læsningFrustreret Jelert: Den ramte mig i brystet!

FC Nordsjælland trak det længste strå, da de onsdag aften slog FC København i forbindelse med pokalturneringens semifinale.

2 min læsning
FCKs Elias Jelert under superligakampen mellem AGF og FC København i Aarhus søndag den 23. april 2023. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)

Onsdag aften trak FC Nordsjælland det længste strå, da de vandt det første af to opgør mod FC København ved pokalturneringens semifinale.

FCN sejrede med cifrene 3-2 efter et sent straffesparksmål af Emiliano Marcondes.

Et indlæg fra FCN udløste et sent VAR-drama, hvor dommeren, Jens Maae, altså til sidst kunne konkludere, at der havde været hånd på bolden fra en FCK’er – hvem den spiller helt præcist var, er dog til diskussion.

19-årige Elias Jelert var dog én af de mistænkte, der i situationen godt kunne se ud til at have haft hånd på bolden – dog ikke, hvis du spørger ham selv:

– Jeg ved, at den rammer mig i brystet. Altså jeg får den lige i brystet, og jeg rammer den ikke med nogen hånd, så ved jeg ikke, hvad der ellers sker, men jeg ved bare, at jeg rammer den ikke med hånden, forklarer en tydeligt frustreret Elias Jelert til DR Sporten.

På trods af nederlaget er den unge forsvarsspiller dog positivt indstillet til returopgøret:

– Jeg synes, at det er nogle uheldige mål, de laver. Jeg synes, at vi lukker godt af, og at vi spiller flot. Hvis vi spiller sådan her i 90 minutter i Parken, så tror jeg, at vi tager den, afslutter Jelert.

FC Nordsjælland slår F.C. København i første pokalsemifinale

Returopgøret spilles i Parken den 4. maj, hvor FCK altså skal forsøge at komme tilbage fra et 3-2 nederlag i Farum.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer