2 min læsningYankuba Minteh: Selvfølgelig vil jeg gerne til Newcastle

OB's Yankuba Minteh mener, at han er klar til at tage det næste skridt i sin karriere allerde til sommer.

2 min læsning
Claus Bech/Ritzau Scanpix

Det er ikke sikkert, at OB får lov at beholde sit stjernefrø til sommer.

Yankuba Minteh er nemlig klar til at tage det næste skridt i sin karriere, hvor Premier League kunne være en mulighed for den unge gambianer.

Her skulle Newcastle angiveligt være en mulig bejler. Minteh har dog ikke selv hørt noget om de rygter, som han bliver forholdt i et interview med Viaplay efter OB’s 2-2 kamp mod Lyngby.

– Den skal du måske tage med min agent, for det ved jeg ikke noget om, siger Yankuba Minteh smilende til Viaplay.

– Denne slags rygter motiverer mig til at spille godt, for det er mit mål, du ved, at spille i Premier League.

Den 18-årige fløjspiller har kun spillet 13 kampe i Superligaen, men interessen for Minteh er noget, der kan sende en god sum penge OB’s vej til sommer.

Følg Campo på Facebook

Yankuba Minteh er ikke afvisende for at tage næste skridt i karrieren allerde til sommer, hvis han får chancen – heller ikke hvis destinationen hedder Newcastle.

– Selvfølgelig vil jeg gerne til Newcastle. Det er et stort hold i Premier League, de gør det godt, og de kæmper med om Champions League-pladserne, så hvis jeg får chancen, vil jeg gerne være der.

OB-anfører med kontraktudløb: Jeg synes det er fint

Yankuba Minteh kom til Odense fra gambianske Steve Biko FC i august 2022. Efter et par måneder på OB’s u-19 hold, blev han rykket op på førsteholdet i slutningen af oktober måned.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer