1 min læsningOB-anfører med kontraktudløb: Jeg synes det er fint

Jeppe Tverskov har endnu afklaring på, hvad der skal ske, når hans kontrakt i OB til juni udløber, men det stresser han ikke over.

1 min læsning
OB-anfører Jeppe Tverskov har kontraktudløb i OB om to måneder, men endnu ved han ikke, hvad der skal ske, og det har han det fint med.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Om 67 dage står Jeppe Tverskov uden kontrakt.

Den 30-årige OB-anføreren nærmer sig et syvårs-jubilæum i Odense Ådal, og selvom det måske kunne være stressende for nogle ikke at have styr på den umiddelbare fremtid, så stresser det ikke Tverskov.

– Jeg synes egentlig, at det er fint. Jeg er nok ikke den eneste, der har spillet fodbold med udløb om to måneder. Jeg føler mig ikke usikker; Jeg er ret sikker på, at jeg også kommer til at spille fodbold efter sommerferien, så det skal nok lykkes, siger Tverskov til Viasat.

Selvom den manglende kontraktforlængelse med OB for mange vil kunne tolkes som en kommende afsked med det fynske fodboldflagskib, så er det stadig en mulighed, at anføreren bliver på Fyn.

– Det er noget, jeg tager internt med OB, jeg tror vi finder ud af det først, før vi tager den i medierne. Vi snakker stadig, vi skal have det hele til at falde på plads, så vi må se på det, lyder det fra Tverskov.

Med kampen mandag aften mod Lyngby når Jeppe Tverskov op på i alt 226 officielle kampe for ‘Striwerne’.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer