2 min læsningOB-boss om megasalg af Minteh: Ikke utænkeligt

I OB har de en guldkalv i unge Yankuba Minteh, der allerede til sommer kan blive klubbens største salg til dato.

2 min læsning
OB fodbolddirektør, Björn Wesström, har været i kontakt med flere topklubber vedrørende et salg af den unge gambianer Yankuba Minteh.
Foto: Ritzau/Scanpix

Der bliver tale om OB’s største salg nogensinde.

OB’s Yankuba Minteh blev i den forgangne uge rygtet til Premier League-klubben Newcastle, og fodbolddirektør i OB, Björn Wesström, vil da heller ikke afvise, at gambianeren bliver solgt, når transfervinduet åbner.

– Det er ikke utænkeligt. Sådan må jeg nok udtrykke mig, siger Wesström til Viaplay før OB’s kamp mod Lyngby mandag.

Hvorvidt han har været i kontakt med den nyrige Premier League-klub, vil Wesström ikke specifikt ind på, men han tør dog godt røbe, at der foregår en del i kulissen omkring Yankuba Minteh.

– Der er klart, at der kommer mange rygter om en spiller, som har det topniveau, som han har. Det er få i Superligaen, der har det topniveau i den alder, kan man vel også sige. Så det er vel positivt. Der har vi lavet en god rekruttering, tænker jeg.

– Jeg har været i dialog med en række topklubber. Sådan kan man vel sige det. Hvor langt vi er, og hvor det ender, det ved vi ikke, lyder det fra Wesström.

Den svenske fodbolddirektør lægger ikke skjul på, at det vil være et rekordstort beløb, der løber ind på kontoen i OB, såfremt det bliver til et sommersalg af Minteh.

Medie: OB-juvel på vej til Premier League-storklub

Hvad de mange millioner skal bruges på, ligger endnu ikke fast.

– Vi må have en beslutning med bestyrelsen om, hvordan vi skal geninvestere, og hvad vi skal have ind i truppen. Hvad der skal investeres i baneforhold, busser, køkken og mad. Hvilke ting det er, vi skal prioritere. Det bliver en klubbeslutning. Men det er klart, at det er godt at tilføre penge, som ikke er i budgettet, lyder det fra Wesström.

Yankuba Minteh blev hentet til OB’s akademi fra Gambia i august sidste år, men allerede to måneder senere havde han vist sig frem på en måde, der betød, at han blev indlemmet i superligatruppen.

Se Björn Wesström forholde sig til salget af Minteh i videoen over artiklen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer