Skuffet Thomas Frank: Jeg tager et glas vin og går i seng

Brentford var et mulehår fra at snuppe tre point mod et formstærkt Aston Villa-mandskab, men sådan skulle det ikke gå. Nu sætter Thomas Frank ord på skuffelsen.

Soccer Football - Premier League - Wolverhampton Wanderers v Brentford - Molineux Stadium, Wolverhampton, Britain - April 15, 2023 Brentford manager Thomas Frank before the match Action Images via Reuters/Andrew Boyers EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Brentford-mandskabet var blot fem minutter fra at kunne smide armene i vejret og juble over en velfortjent sejr, men de snublede på målstregen.

Aston Villa fik udlignet til 1-1 i kampens døende minutter, selvom Brentford ellers havde haft de største chancer i løbet af opgøret.

Generelt sad danskerholdet på store dele af kampen, og det var et noget rodet og tilfældigt mål, som Douglas Luiz til sidst fik kæmpet over stregen.

Det var derfor også en skuffet Thomas Frank, der efter kampen mødte pressen:

– Når du kun fører med ét mål, så kan det jo ske. Det er fodbold (…), der kan kun være én vinder, og det er frustrerende. Jeg håber, at det er okay at vise lidt følelser, fortæller den skuffede manager og fortsætter:

– Jeg skal have et glas vin, og så skal jeg i seng, afslutter han – dog med et glimt i øjet.

Mål og Highlights: Se Brentford smide tre point på gulvet hjemme imod Aston Villa

Brentford skal i aktion igen på onsdag, hvor holdet skal en tur til Stamford Bridge for at udfordre Chelsea.