Mål og Highlights: Se Brentford smide tre point på gulvet hjemme imod Aston Villa

Lørdag eftermiddag tog Brentford hjemme imod Aston Villa, som fortsat er et af Premier Leagues mest formstærke hold.

Soccer Football - Premier League - Brentford v Aston Villa - Brentford Community Stadium, London, Britain - April 22, 2023 Brentford's Christian Norgaard in action with Aston Villa's Emiliano Buendia REUTERS/David Klein EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Aston Villa var klare favoritter til at snuppe sejren, da de lørdag eftermiddag gik på banen mod et danskerbesat Brentford-mandskab.

Brentford havde blot vundet to ud af deres seneste otte Premier League-opgør, mens Villa på den anden side var ubesejrede i samme antal kampe – i denne periode havde Birmingham-klubben også kun lukket to mål ind.

Første halvleg var der ingen af mandskaberne, der rigtig kom frem til nogle mærkværdige chancer. Det ændrede sig dog i anden halvleg, da Ivan Toney fik bragt Brentford foran med 1-0 – dette var dog en midlertidig føring, og Douglas Luiz fik udlignet i kampens døende minutter. 1-1 blev kampens resultat.