1 min læsningMedie: Tottenham og Liverpool i duel om Bundesligaspiller

Tottenham og Liverpool rygtes at være i direkte duel om at få en underskrift fra Frankfurts unge midtstopper, Evan Ndicka.

1 min læsning
Soccer Football - Bundesliga - Bayern Munich v Eintracht Frankfurt - Allianz Arena, Munich, Germany - January 28, 2023 Bayern Munich's Thomas Muller in action with Eintracht Frankfurt's Evan Ndicka REUTERS/Leonhard Simon DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Både Tottenham og Liverpool har problemer i forsvaret, og nu er der noget, der tyder på, at begge hold leder efter forstærkninger.

Sagen er bare den, at holdene angiveligt skulle være ude efter den samme forsvarsspiller – nemlig Evan Ndicka, der lige nu tørner ud for Frankfurt.

Football Insider beretter, at det kun er Tottenham og Liverpool, der er med i kapløbet om at skrive under med den 23-årige franskmand.

Yderligere skriver Insider, at det for det første forventes, at Ndicka forlader Frankfurt til sommer, hvor hans kontrakt udløber.

For det andet forventes det, at begge Premier League-klubber vil tage kontakt til spilleren i håb om at få forsvarsklippen føjet til truppen.

Ndicka er blevet en vigtig del af det nuværende Frankfurt-mandskab, og det er da heller ikke mange kampe, han starter på bænken.

Mål og Highlights: Dortmund spiller sig på førstepladsen

Forsvarsspilleren har været at finde på grønsværen hele 38 gange for Frankfurt i denne sæson.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer