1 min læsningMål og Highlights: Dortmund spiller sig på førstepladsen

Bayern led et skuffende nederlag tidligere på dagen - derfor havde Dortmund muligheden for at spille sig på Bundesligaens førsteplads.

1 min læsning
Dortmund's English midfielder Jude Bellingham celebrates scoring his team's first goal during the German first division Bundesliga football match between BVB Borussia Dortmund and Eintracht Frankfurt in Dortmund, western Germany, on April 22, 2023. (Photo by INA FASSBENDER / AFP) / DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO

Ikke mange havde forudset, at Bayern München ville tabe til Mainz – men det gjorde de altså. Og det betød også, at Dortmund med en sejr mod Frankfurt lørdag aften kunne spille sig på Bundesligaens førsteplads.

Og allerede tidligt i opgøret, lignede førstepladsen en realitet – efter én halvleg spillet var stillingen nemlig 3-0 til de gul-klædte fra Dortmund, der var foran på mål scoret af henholdsvist Jude Bellingham, Donyell Malen og Mats Hummels.

Malen nettede endnu en gang i anden halvleg og kampen endte derfor med cifrene 4-0 til Dortmund, der altså nu befinder sig på ligaens førsteplads.

Se stillingen og målene herunder

Highlights

Dortmund 3-0 Frankfurt (Bellingham, 19′ Malen, 24′ Hummels, 41′)

Dortmund 4-0 Frankfurt (Malen, 66)

Highlight endnu ikke tilgængeligt

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer