2 min læsningBarça-direktør slår Gavi-rygter ned: Slet ingen grund til bekymring

Der går flittigt med rygter om, at Gavi kan forlade FC Barcelona til sommer, men det er ikke noget, der bekymrer fodbolddirektør Mateu Alemany.

2 min læsning
Mateu Alemany er ikke bekymret for Gavis fremtid i FC Barcelona.
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Spekulationer har der været mange af, når det kommer til FC Barcelonas unge stjerne, Gavi.

Den catalanske storklubs økonomiske udfordringer og problemer med at overholde lønloftet i LaLiga har gjort, at Gavi stadig anses som værende reserveholdsspiller i klubben. Og det til trods for den nye førsteholdskontrakt Gavi underskrev med Barça i september 2022.

Gavis nye kontrakt er nemlig ikke gældende, før FC Barcelona formår at overholder LaLigas lønloft. Og selvom det ikke forhindrer Gavi i at spille kampe for klubbens førstehold, så kan det få alvorlige konsekvenser for FC Barcelona til sommer.

Gavi er som følge af den suspenderede førsteholdskontrakt nemlig tilbage på sin oprindelige kontrakt. Og den udløber til sommer. Derfor kan Gavi i yderste konsekvens være færdig i FC Barcelona efter denne sæson.

Det har fået flere storklubber i hele Europa til at slikke sig om munden – ikke mindst Chelsea, som angiveligt skulle have haft konkrete samtaler med spillerens agent.

Men rygterne er ikke noget, der bekymrer FC Barcelonas fodbolddirektør, Mateu Alemany. Det fortæller han i et interview i forbindelse med klubbens LaLiga-kamp mod Getafe søndag eftermiddag.

Medie: Barça-kaptajn tror på Messi-retur

– Gavi har forlænget sin kontrakt med os for de næste fire sæsoner tilbage i september – frem til sommeren 2026 – og nu resterer der så fortsat tre sæsoner hos os. Og det kommer til at ske. Han kommer fortsat til at være FC Barcelona-spiller. Det er helt sikkert, fortæller Alemany til TV-kanalen DAZN og fortsætter:

– Jeg er overbevist om, at det han ønsker – og det vi og fansene også ønsker – er, at han kommer til at spille i FC Barcelona altid og i sidste ende slutter sin professionelle karriere i FC Barcelona.

– Vi er helt rolige. Han er på kontrakt her, og han skal nok blive indskrevet som førsteholdsspiller i FC Barcelona. Det er helt sikkert. Og derfor er der slet ingen grund til bekymring.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Den blot 18-årige Gavi har spillet 40 kampe for FC Barcelona i denne sæson på tværs af alle turneringer. Her står han i alt noteret for to scoringer og seks assists.

Samtidig har Gavi, trods sin unge alder, repræsenteret det spanske landshold 19 gange med tre mål til følge.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer