3 min læsningChelsea vil hente Barça-komet til sommer: Lokker med enorm lønsum og nyt trænernavn

Chelsea øjner angiveligt en af de helt store FC Barcelona-talenter denne sommer og skulle lokke med en stor lønpose og et muligt nyt trænernavn.

3 min læsning
Chelsea forsøger at hente Gavi i FC Barcelona.
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Chelsea har bestemt ikke holdt sig tilbage på transfermarkedet, siden Todd Boehly overtog styringen i klubben tilbage i maj 2022.

Siden da har London-klubben hentet en række profilerede stjerner ind – blandt andet i form af Joao Felix, Pierre-Emerick Aubameyang, Kalidou Koulibaly, Raheem Sterling, Wesley Fofana, Mykhailo Mudryk og Enzo Fernandez med flere.

Derfor går forlydenerne nu på, at Chelsea vil trimme holdet i løbet af sommerens tranfervindue, hvor flere spillere skal sendes den anden vej – ud af klubben. Men alligevel ser det nu ud til, at Chelsea igen vil være aktivt handlende, når transfervinduet åbner på ny denne sommer.

Ifølge AS har Chelsea nemlig i sinde, at hente et af fodboldens helt store unge talenter. Og her kigger Todd Boehly og Co. angiveligt mod den catalanske storklub FC Barcelona.

Mediet mener nemlig at vide, at Chelsea har taget første skridt i forhold til at sikre sig FC Barcelonas unge midtbane-komet, Gavi.

Det berettes, at Chelsea allerede har mødtes med spillerens agent, Iván De la Peña, hvor klubben skulle have overbragt nyheden om, at man ønsker at hente Gavi til sommer.

Samtidig meldes det også, at endnu et møde skulle være planlagt mellem parterne – et møde der eftersigende skal gå mere i dybden. Her vil Todd Boehly angiveligt selv være til stede, ligesom det også forventes, at Gavis forældre vil deltage i mødet.

Barca vil have Messi, men: Langt fra at være sikker

Interessen fra Chelseas side kommer angiveligt på baggrund af FC Barcelonas økonomiske problemer, hvilket har gjort det umuligt for klubben at registrere Gavi i førsteholdstruppen – ligesom hans nylige kontrakt med klubben er gjort ugyldig indtil der er rettet op rent økonomisk. Hvis dette ikke sker inden den 1. juli, så skulle det være muligt for andre klubber at hente Gavi kvit og frit, og det er angiveligt det, Chelsea ønsker at udnytte.

Og til at overbevise Gavi skulle London-klubben angiveligt have fundet de store muskler frem. Således skriver mediet, at Chelsea har i sinde at gøre Gavi til en af de bedst betalte spillere i truppen – en lønsum der ifølge mediets viden skulle overgå den Barca-løn, som Gavi lige nu modtager i FC Barcelona, med flere længder.

Samtidig har Todd Boehly og Co. eftersigende endnu et trick i ærmet, der skal hjælpe til at overbevise Gavi om et skifte til engelsk fodbold. Klubben skulle nemlig også lokke med, at man angiveligt har i sinde at hente en manager med en fortid i FC Barcelona til klubben ved sæsonens afslutning i form af Luis Enrique.

Luis Enrique har både været aktivt spillende i FC Barcelona – fra 1996 til 2004 – ligesom han også har stået i spidsen for klubben som manager fra 2014 til 2017. Samtidig var det Luis Enrique, der gav Gavi debut for det spanske landshold tilbage i oktober 2021 i en alder af blot 17 år.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Mediet melder dog, at Gavi, trods de kontraktlige problemer i FC Barcelona, som udgangspunkt ikke har planer om at forlade Camp Nou lige foreløbigt.

Han har dog samtidig angiveligt ikke lukket døren for et potentielt skifte til sommer, skriver mediet, hvorfor hans bagland fortsat har planer om at mødes med Chelsea på ny.

Gavi står i alt noteret for 87 førsteholdskampe for FC Barcelona. Her er det blevet til fire scoringer og 12 assists. Samtidig blev han tilbage i oktober måned anerkendt som en af de bedste unge fodboldspillere, da han fik overrakt den prestigefyldte Golden Boy-pris.

X(abi) factor: Er han den næste store spanske manager?

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer