1 min læsningMedie: Barça-kaptajn tror på Messi-retur

FC Barcelona-anføreren har et kontrakttilbud på bordet fra den catalanske storklub, og meget tyder på, at han er klar til at acceptere det.

1 min læsning
Rafael Marchante/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Sergio Busquets har næsten fremtiden på plads.

Ifølge det spanske medie Mundo Deportivo, har Barça-kaptajnen haft et kontrakttilbud fra FC Barcelona på bordet siden marts.

Et tilbud der skulle ligge på 7 millioner euro om året ifølge Barça Universal – altså en tredjedel af hvad den 34-årige spanier tjener i skrivende stund. Busquets skulle dog være klar til at acceptere buddet, og det er der en helt særlig grund til.

Han er nemlig overbevist om, at den tidligere holdkammerat, og tætte ven, Lionel Messi vender tilbage til FC Barcelona.

‘Xavi-projektet’, muligheden for at spille sammen med Messi igen og at få lov at blive i Barcelona, er altsammen noget, som trumfer økonomien i den fremtidige konktrakt for Busquets ifølge Mundo Deportivo.

Men der er også interesse for begge spillere andre steder fra.

Følg Campo på Facebook

På den anden side af Atlanten har Inter Miami forhandlet med begge spillere og også i Mellemøsten har de kikkerten rettet mod henholdsvis Barcelona og Paris. I Saudi-Arabien øjner man således de to spillere, hvor især Lionel Messi er en eftertragtet herre.

Den saudi-arabiske klub Al Hilal har tilbudt Lionel Messi 400 millioner euro om året – svarende til knap 3 milliarder kroner – for den 35-årige argentiners underskrift.

For Sergio Busquets er det dog Barcelona der trækker mest i ham, og han håber, og tror, på, at få sin gamle ven hjem igen ifølge Mundo Deportivo.

Barca vil have Messi, men: Langt fra at være sikker

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer