Sevilla gør selvmåls-comeback mod United og Eriksen

Torsdag aften havde Sevilla taget den lange tur til England, da de skulle forsøge at drille Manchester United i Europa League-kvartfinalen.

Manchester United's Austrian midfielder Marcel Sabitzer (R) celebrates scoring the team's second goal during the UEFA Europa league quarter-final, first leg football match between Manchester United and Sevilla at Old Trafford stadium in Manchester, north west England, on April 13, 2023. (Photo by Darren Staples / AFP)

En flyvende første halvleg for Marcel Sabitzer var ikke nok for Manchester United, da de torsdag aften spillede uafgjort mod spanske Sevilla i forbindelse med Europa League-kvartfinalen.

Udover to Sabitzer-kasser og et Sevilla-comeback bød opgøret på et hav af gule kort – især til Sevilla, der fik hele fem af slagsen, hvoraf ét af disse blev kigget gennemset af VAR for at være et potentielt rødt kort.

La Ligas 13. plads slap dog med skrækken og beholdte alle 11 mand på banen og gennemførte derefter et comeback, som endte med cifrene 2-2 på Old Trafford.

Og det blev altså lejesvenden fra Bayern München, der stod ud og brillierede i kampens første halvleg, hvor han scorede to mål – med blot syv minutter imellem sig.

Og 2-0 var resultatet indtil kampens 84. minut, hvor United-forsvaret havde kommunikationsproblemer, og det resulterede i et selvmål fra Tyrell Malacia.

Men ét selvmål var ikke nok for United denne aften – i kampens tillægstid fik Harry Maguire en uheldig bold i hovedet, der endte inde i United-målet, og dermed blev det endelige resultat altså 2-2.

Erik ten Hag om Eriksen-comeback: Afgørende for samarbejdet på midtbanen

Sevilla får mulighed for at gøre arbejdet færdigt den 20. april, når Manchester United tager turen til Spanien til returopgøret