2 min læsningPå vej ud af pensionen? – Hareide i spil til nyt job

Den tidligere danske landstræner, Åge Hareide kan angiveligt være på vej ud af pensionen for anden gang på under et år.

2 min læsning
Åge Hareide er i spil til landstræner job i Island.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det er ikke for alle at gå på pension – i hvert fald ikke for den tidligere danske landstræner, Åge Hareide.

Først meldte Hareide, at han gik på pension, da han ved årsskiftet 2021/22 stoppede som cheftræner i norske Rosenborg. Alligevel vendte den nu 69-årige nordmand tilbage for at hjælpe Malmø i en kort periode fra september 2022 til december 2022. Og så gik han ellers på pension igen.

Men nu kan den tidligere danske landstræner meget vel være på vej tilbage til fodboldverdenen og altså igen træde ud af sin ellers velfortjente pension.

Det er det islandske medie Fótbolti.net, der er kommet i besiddelse af nogle oplysninger, der altså tyder på et Hareide-comeback.

Denne gang skulle der være tale om endnu et landstræner job hos de danske naboer mod nordvest, nemlig i Island. Her har man været på jagt efter en ny landstræner, efter man valgte at fyre den nu tidligere landstræner Arnar Vidarsson ved den seneste landsholdssamling i slutningen af marts måned.

Og her skulle Hareide altså være blandt topkandidaterne til jobbet. Således melder mediet torsdag, at det islandske fodboldforbund, KSÍ, har været i kontakt med Hareide for at drøfte muligheden for en tilbagevenden til landstrænergerningen.

Medie: Superliga-chef kan overtage posten som islandsk landstræner

En oplysning der stemmer godt overens med den melding, som KSÍ tidligere er kommet med i forbindelse med jagten på en ny landstræner.

Her meldte fodboldforbundet, at man søger en erfaren træner, hvilket Hareide i særdeleshed må siges at være med et væld af kampe i spidsen på klubplan for blandt andre Brøndby, Rosenborg, Malmø, mans landstræner-CV’et tæller henholdsvis 58 og 40 kampe som landstræner for Norge og Danmark.

Det har endnu ikke været muligt for mediet, at få en kommentar fra hverken det islandske fodboldforbund eller Åge Hareide.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer