1 min læsning7-0 ikke nok: Landstræner fyret efter storsejr

Det islandske fodboldforbund, KSÍ, har valgt at ophæve kontrakten med Arnar Viðarsson på trods af en 7-0-sejr i sin sidste landskamp.

1 min læsning
Arnar Viðarsson Island
Soccer Football - UEFA Euro 2024 Qualifiers - Group J - Bosnia and Herzegovina v Iceland - Bilino Polje Stadium, Zenica, Bosnia and Herzegovina - March 23, 2023 Iceland coach Arnar Vidarsson reacts REUTERS/Dado Ruvic

Island skal lede efter ny landstræner til vulkanøens landshold.

Torsdag har fodboldforbundet nemlig meddelt, at man ophører samarbejdet med Arnar Viðarsson med øjeblikkelig virkning. Det skriver KSÍ (det islandske fodboldforbund, red.) på sin hjemmeside.

Det til trods for, at han i sin seneste, og sidste, landskamp i spidsen for Island vandt med hele 7-0 over Liechtenstein.

Island formåede ikke at kvalificere sig til VM i Qatar, ligesom holdet skuffende endte på andenpladsen i deres Nations League B-lag.

Det har altså nu været medvirkende til, at Viðarsson har fået sparket.

– Det er selvfølgelig en svær beslutning, men vi ser den som nødvendig og korrekt med tanke på holdet. Arnar har gjort mange gode ting her i KSI og fortjener ros for sit arbejde, som ofte er blevet udført i udfordrende situationer.

F.C. København gør rent bord i kampen om månedens spiller

– Nu vil vi gå direkte i gang med at finde hans afløser i forhold til forberedelserne til holdets næste kampe til sommer, siger formand Vanda Sigurgeirsdóttir.

Viðarsson overtog tøjlerne for det islandske landshold tilbage i 2020, hvor han tog over for Erik Hamrén.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer