Horsens-profil efter vaskeægte forsvarssejr: Hold kæft, vi kan stå der til juleaften

Magnus Jensen var yderst tilfreds med AC Horsens' indsats, da de lykkedes med at snuppe en rigtig forsvarssejr ude mod Silkeborg IF tirsdag aften.

Superligaen, Silkeborg - AC Horsens, Magnus Jensen.

Den famøse bus blev parkeret på Jysk Park i Silkeborg.

AC Horsens bragte sig i front efter 10 minutter af opgøret, og så stod den ellers på forsvarsspil de næste 80 minutter.

Efter pausen skulle der dog lige afvikles et par mål, da Silkeborg i det 47. minut udlignede til 1-1, inden AC Horsens allerede tre minutter senere kom på 2-1, hvilket også endte med at blive kampens resultat.

Silkeborg spillede og spillede, men AC Horsens fik afværget.

Efter kampen medgiver Horsens-midtstopperen Magnus Jensen da også, at det var en hård dag på kontoret – men han var aldrig i tvivl om, at det nok skulle lykkes.

– [Kampen] var forfærdelig lang. Men det var vores plan i dag, og vi ved, at det er vi virkelig gode til.

– Hold kæft mand, vi kan stå dernede her fra og til juleaften.

Hvorfor har I så ikke gjort det noget tidligere i foråret?

– Ja, hvorfor har vi ikke det. Det er jo faktisk det oplagte spørgsmål.

– Men det kan man jo heller ikke gøre hver gang. Hvis man stiller sig så meget ned i hulen, så kommer der også tilfældigheder på et tidspunkt.

– Der er vi heldige med at være rigtig dygtige til at få lukket ned for alt der hedder tilfældigheder idag, lød det fra Magnus Jensen til Viaplay.

Mål og Highlights: Se AC Horsens sætte Lyngby og AaB under gigantisk pres med sejr i Silkeborg

Med sejren tager AC Horsens en kæmpe skridt væk fra nedrykningsduellen i Superligaen, efter både AaB og Lyngby tabte sine kampe mandag.