9 min læsningDe hemmelige duoer: Her er fem stjerne-par, du ikke vidste har spillet sammen

Der er ikke mange, der ved det, men disse fem forskellige duoer af kvalitetsspillere har faktisk fået minutter sammen på banen for den samme klub.

9 min læsning

Findes der nogen bedre følelse end at kunne diske op med en fodbold-fact, som dine venner er nødt til at faktatjekke, men, som du ved, er sand?

Jeg tror det ikke. Og her bliver den her artikel først rigtig nyttig.

Vi giver dig nemlig herunder fem fodboldspiller-duoer, som dine venner med garanti ikke ved har spillet sammen, og som er til fri afbenyttelse, når du i morgen til Champions League-aften skal dele fodbold-leksioner ud.

Foto: Ritzau/Scanpix

Cristiano Ronaldo og Fabinho – Real Madrid

Jep, den er god nok. Det er ikke meget, Cristiano Ronaldo og Fabinho har til fælles. Den ene kontrollerer i øjeblikket midtbanen i Liverpool, mens den anden bomber i Saudi Arabien – men faktisk var de engang holdkammerater i Real Madrid og har også fået minutter på banen sammen for Los Blancos.

Nok er der ikke tale om mange minutter, men i 2012/13-sæsonen fik de to stjerner 14 minutter sammen på banen i Real Madrids 6-2-sejr over Malaga på Bernabeu, hvor Cristiano Ronaldo scorede en enkelt basse, mens Fabinho fik sine første og eneste minutter på banen for Real, da han kom på banen i det 76. minut.

Foto: Ritzau/Scanpix

Jamie Vardy og Harry Kane – Leicester City

Hvis du troede den første duo var niche-viden, så er du – og slet ikke dine kammerater – ikke forberedt på den her.

Harry Kane og Jamie Vardy var nemlig også i en kort periode holdkammerater – og ikke bare på det engelske landshold.

Følg Campo på Facebook

Harry Kane var nemlig udlejet til Leicester City i små tre måneder i 2013 – et halvt år efter Jamie Vardy var blevet hentet til klubben fra Fleetwood.

På de tre måneder fik Kane 15 kampe i Leicester-trøjen, og i en af dem delte de to grønsværen i Leicester-trøjen. I en Championship-kamp mod Oxford kom begge de senere Premier League-måltyve nemlig på banen fra bænken og fik sølle ni minutter på banen sammen.

Foto: Ritzau/Scanpix

Eden Hazard og Pierre-Emerick Aubameyang – LOSC Lille

Her rykker vi videre til en duo, der faktisk nåede at spille 16 kampe i deres fælles klub, Eden Hazard og Pierre Emerick-Aubameyang.

Aubameyang var udlejet til Lille fra AC milan i 2009/10-sæsonen, hvor Eden Hazard også var at finde, inden han røg til Chelsea i 2012.

Chelsea-ikon om Hazard: Den mest dovne spiller, jeg har set i mit liv

Makkerparret fik i alt 540 minutter sammen fordelt over 16 kampe for Lille. Heri blev det til et enkelt samarbejde til et mål, da Pierre Emerick-Aubameyang lagde op til en Hazard-scoring i Europa League med Genk.

Yaya Touré og Rivaldo – Olympiakos

Skruer vi tiden længere tilbage finder vi en græsk duo, der velsagtens er mere dynamisk end hvidt brød og tzatziki.

I 2005/06-sæsonen var der nemlig sambabold på menuen på de græske tavernas i det sydlige Grækenland. Her kunne den brasilianske legende Rivaldo nemlig trække Olympiakos-trøjen over hovedet i en hel sæson, og det sammen med ivorianske Yaya Touré, der senere skulle komme til at spille en afgørende rolle i Manchester City.

Sammen spillede de 20 kampe for Olympiakos den sæson og var med til at føre den græske storklub til sit 34. græske mesterskab, inden Touré ved sæsonens slutnings skiftede til franske Monaco.

Foto: Ritzau/Scanpix

Sergio Ramos og Dani Alves – Sevilla

Det femte og sidste makkerpar, vi skal have under luppen, er måske også den mest usandsynlige af dem alle.

For Sergio Ramos og Dani Alves er mest af alt kendt for at have været en del af utallige drabelig El Clasico-opgør på hver deres side af banen, da førstnævnte repræsenterede Real Madrid og sidstnævnte FC Barcelona.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Men i perioden mellem sommeren 2004 og sommeren 2005 var de to kamphaner begge del af en mindeværdig Sevilla-sæson, som førte til en slutplacering som nummer seks i La Liga og kvalifikation til UEFA Cuppen.

Sammen fik de i perioden 35 kampe i bagkæden for Sevilla, inden Ramos først skiftede til Real Madrid, og Alves senere sluttede sig til rivalerne fra Barcelona.

Kilde: Transfermarkt.com

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer