2 min læsningMedie: Udsalg i Barça – villig til at sælge tre spillere

Der skal tilsyneladende ske ting og sager i FC Barcelona, hvor man er villig til at sælge ud af offensiven.

2 min læsning
Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Noget tyder på, at offensiven skal skiftes ud i FC Barcelona.

Således erfarer det spanske medie Sport, at man til sommer er åben for at sælge tre kantspillere.

Ifølge mediet advarede Barça-præsidenten, Joan Laporta, allerede for nogle uger siden, at klubben vil se på mulighederne for salg af spillere til sommer – for at få plads til nye ansigter.

Der skulle angiveligt være tale om den tidligere Leeds-magiker Raphinha, Ferran Torres, som også har spillet for Manchester City og unge Ansu Fati – der har det sagnomspundne 10-tal på ryggen.

Ansu Fati skulle have været den nye Lionel Messi i FC Barcelona. Dog har han, ifølge Sport, nærmest ikke startet inde i en kamp denne sæson, og der har været episoder med Fatis far, Bori Fati, der udtrykker sin frustration over klubbens brug af sin 20-årige søn.

Ifølge Sport, skulle Manchester United være interesseret i den unge spanier, der i denne sæson har scoret syv mål og assisteret tre gange.

Følg Campo på Facebook

Det spanske medie skriver, at selvom Ferran Torres er opsat på at blive til noget i den catalanske klub, er Barça villig til at sælge ham, hvor hold som Atletico Madrid og Inter bliver nævnt.

Raphinha har fået en del spilletid grundet skader til Ousmane Dembélé – men hvis Barça skal have nye spillere ind, vil et salg af brasilianeren ikke være helt utænkeligt.

Ifølge Sport er Raphinha stadig meget værd set med engelske briller, hvor Barça kunne tjene på en handel, der kan sende 26-årige wing tilbage til Premier League – Chelsea prøvede sågar at hente ham sidste sommer.

FC Barcelona har Cancelo som transfermål – men har ét krav til Xavi

Således kan det blive en travl sommer i Barcelona. Ovenover kan du læse endnu en transferhistorie om ‘Blaugrana’.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer