1 min læsningFC Barcelona har Cancelo som transfermål – men har ét krav til Xavi

João Cancelo er lige nu på leje i Bundesligaen hos Bayern München, hvilket FC Barcelona dog har luret ikke fortsætter. Ifølge en anerkendt spansk avis arbejdes der nu på at lande en aftale med den portugisiske back.

1 min læsning
Cancelo er på vej til FC Barcelona
Foto: Ritzau Scanpix / REUTERS / Leonhard
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

João Cancelo er en eftertragtet herre.

Den portugisiske landsholdsspiller, som lige nu er på leje hos Bayern München, er dog også en dyr spiller. Så dyr at de tyske mestre ikke har i sinde at købe ham fri fra Manchester City, hvor han lige nu er på kontrakt.

Men det kan FC Barcelona være interesseret i. Det erfarer den spanske avis Sport, da Xavi og FC Barcelona har udset den alsidige backspiller som ny profil fra næste sæson.

João Cancelo, der lige nu er på kontrakt med Manchester City frem til sommeren 2027, har dog ifølge avisens oplysninger ét bestemt krav til Xavi og FC Barcelona. Han er kun interesseret i en længere aftale, hvis han skal skifte til Camp Nou.

Cancelo har nemlig ikke en fremtid i Manchester City, da han og Pep Guardiola angiveligt endte i en konflikt hos Manchester City.

Der arbejdes på, at FC Barcelona kan leje Cancelo med henblik på en købsoption ude i fremtiden, da lønudgifter og et køb af Cancelo ikke er muligt i FC Barcelonas nuværende økonomiske situation.

Følg Campo på Facebook

Den 28-årige spiller koster 70 millioner euro at købe fri, hvilket har skræmt Bayern München væk, men Cancelo kender LaLiga fra sit ophold i Valencia fra 2014 til 2018, så en handel med Barca kan nærme sig.

João Cancelo startede sin professionelle karriere hos Benfica, men har også spillet hos Juventus og Inter, før han skiftede til Manchester City i 2019.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer