3 min læsningBeklager fejl: Jesper Hansen har to clean sheets færre end alle troede

Statistik- og datahjemmesiden SuperStats beklager nu en fejl, hvor man har noteret både Jesper Hansen og Mogens Krogh for to clean sheets for meget.

3 min læsning
Jesper Hansen rekord, 125 clean sheets i Superligaen, AGF-Viborg.

Kort efter slutfløjt af opgøret mellem Viborg FF og AGF søndag, kunne man se AGF-keeper Jesper Hansen bære en trøje, hvorpå tallet ‘127’ stod skrevet.

Det gav ganske god mening, for med 1-0-sejren var det nemlig det nye antal af clean sheets i Superligaen, som den 38-årige keeper kunne notere sig for gennem sin efterhånden lange karriere.

127 clean sheets var samtidig rekorden, som Jesper Hansen altså nu stod som ene indehaver af – troede alle.

Det viser sig nemlig, at hjemmesiden SuperStats har begået en fejl, så Jesper Hansen forud for søndagens opgør stod noteret for to clean sheets for meget.

Til hans held, så stod Mogens Krogh, som han forud for kampen delte rekorden for flest clean sheets i Superligaen med, også noteret for to gange rent bur for meget.

Derfor er Jesper Hansen fortsat indehaver af rekorden for flest clean sheets i Superligaens historie – men med 125 styks, og ikke 127.

– Der er lige opstået lidt bøvl omkring Jesper Hansens clean sheet-rekord. Vi har desværre en fejl på vores liste over antal clean sheets, hvor kampe tæller som clean sheets, selvom man er blevet udskiftet.

– Samtidigt vil vi så også lige med en lille finger i vejret påpege, at hvis man måske lige husker at kreditere os eller skrive til os når man “låner” vores tal, så kan den slags typisk undgås, fordi jeg så ofte vælger lige at checke, at alt er helt korrekt. INGEN har nævnt os her.

– Så beder vi også lige folk huske på, at vi er et 2-mands hobby-projekt – og vi laver fejl i ny og næ – vi er stolte over at store sites og Superligaen selv refererer til os og bruger vores tal, men jeg anbefaler at man lige tæller efter, inden man fremstiller trøjer med vores tal.

– Og det er clean sheets FØR i dag. Vi har ikke opdateret med dagens kamp endnu. Så Jesper Hansen HAR taget rekorden, men den er bare “kun” på 125 clean sheets. Nu håber vi så, at vores data passer denne gang, skriver SuperStats på Twitter søndag aften.

Jesper Hansen skriver Superliga-historie: En fantastisk følelse at slå så store legender!

Jesper Hansen må altså nok en gang kæmpe sig op på 127 clean sheets, så han atter kan iføre sig den trøje, han havde fået fremstillet til den historiske bedrift – men rekorden er stadig hans.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer