1 min læsningBeslutningen var nem for Lampard: Det er min klub

Frank Lampard tøvede ikke et sekund, da Chelsea foreslog, at han skulle overtage klubben for resten af sæsonen.

1 min læsning
Frank Lampard tøvede ikke, da Chelsea gav ham muligheden for at vende hjem.
Foto: Daniel Leal/AFP/Ritzau Scanpix

En legende vender hjem… igen.

Frank Lampard er nu tilbage i manager-sædet i Chelsea FC – i hvert fald for den resterende del af sæsonen.

Her skal Chelsea-ikonet føre klubben sikkert i mål i en sæson, hvor Premier League-succes allerede er udelukket, mens en triumf i Champions League stadig er ‘up for grabs’. Selvom opgaven kan virke presserende var Lampard ikke i tvivl, da muligheden bød sig.

– Det var en nem beslutning for mig, for det her er min klub, siger han først og fremmest til klubbens hjemmeside.

– Jeg er også en meget praktisk person. Jeg har været på en anden rute, siden jeg forlod Chelsea, men at vende tilbage, som jeg er blevet bedt om, og at vende tilbage med en tro på, at jeg kan hjælpe indtil sæsonens slutning, er fantastisk.

Chelsea-legenden har selv en stor tro på, at han kan gøre noget godt for klubben, selvom den ikke er, hvor den skal være i øjeblikket.

Chelsea-ejere om valget af Lampard: Han kan føre os i mål

– Jeg er selvsikker, og jeg har en god forståelse for truppen – jeg har arbejdet med mange af dem før – træningsanlægget, stadionet og fansene, fortæller han slutteligt.

Siden han i 2021 blev afskediget af Chelsea efter sin første periode som manager i klubben, har Lampard stået i spidsen for Everton, hvor han blev smidt på porten i januar i år.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer