1 min læsningChelsea-ejere om valget af Lampard: Han kan føre os i mål

Frank Lampard er blevet præsenteret som midlertidig manager i Chelsea FC. Nu sætter klubbens ejere ord på beslutningen.

1 min læsning
Chelsea-ejerne sætter nu ord på valget af Frank Lampard som midlertidig manager.
Foto: Paul ELLIS / AFP.

Frank Lampard er tilbage i Chelsea.

For anden gang i sin manager-karriere skal Premier League-legenden nu stå i spidsen for den klub, hvor han brugte størstedelen af sin aktive karriere.

Englænderens første periode i klubben gik ikke som håbet, og samarbejdede sluttede efter blot halvanden sæson i sædet. Chelseas ejere, Todd Boehly og Behdad Eghbali, er dog meget optimistiske om Lampards andet forsøg i klubben.

– Vi er begejstrede over at kunne byde Frank velkommen tilbage til Stamford Bridge. Han er medlem af Premier Leagues Hall of Fame og en legende i denne klub, skriver ejerne på klubbens hjemmeside.

Ifølge deres egne ord har de i Frank Lampard fundet den rette mand til at tage klubben sikkert igennem den resterende del af sæsonen.

– Vi vil give os selv enhver chance for succes, og Frank har alle karakteristikaerne og kvaliteterne, som vi har mangler for at få os i mål, skriver de yderligere.

– Vi kommer til at give Frank vores fulde støtte, da vi sigter efter det bedst mulige udfald fra alle vores resterende kampe.

Officielt: Frank Lampard bliver midlertidig manager i Chelsea

Lampard forlod skuden i Chelsea sidst i januar 2021 efter 84 kampe og et pointsnit på 1,75 per kamp.

Nærmest præcis et år efter overtog han skuden i Everton, som han hjalp til overlevelse i seneste sæson, hvorefter han i januar i år igen fik sparket, efter Liverpool-klubben igen i denne sæson befinder sig i nedrykningskampen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer