2 min læsningBlandt de mest scorende i klubbens historie: Teemu Pukki takker af efter fem år

Teemu Pukki forlader Norwich til sommer, efter han har tilbragt de seneste fem år af sin karriere i den engelske klub.

2 min læsning
Teemu Pukki, Norwich, Brøndby.

Et lykkeligt forhold lakker mod enden.

Således oplyser Norwich onsdag på sin hjemmeside, at finske Teemu Pukki forlader Championship-klubben til sommer.

Den tidligere Brøndby-angriber har på det tidspunkt tilbragt de seneste fem år af sin karriere i Norwich, hvor han har formået at kravle op som klubbens fjerdemest scorende spiller nogensinde med 88 mål.

Beslutningen om at forlade Norwich har været Teemu Pukkis egen.

– Det har ikke været en nem beslutning. Det har det ikke, fordi Norwich betyder meget for mig og har gjort meget for mig.

– Jeg har elsket min tid i denne store klub, men på grund af timingen i forhold til min karriere, som jeg ved, at jeg stadig har nogle få år tilbage af, vil jeg gerne nå at prøve noget andet.

– Jeg har nogle utrolige minder fra min tid her, med så mange op- og nedture. De to oprykninger var fantastiske, siger den 33-årige finne til Norwich’ hjemmeside.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Teemu Pukki har tidligere været åben overfor muligheden for at vende retur til Brøndby på et tidspunkt.

Men er man en af de mange Brøndby-fans, der stadig smiler ved tanken om den finske angriber, så må følgende udtalelse fra Teemi Pukki føles lidt som en kniv i hjertet.

– De seneste fem år har nok været de bedste i min karriere, både fra et professionelt og et personligt perspektiv. Jeg tror ikke, at der var nogen som helst, som troede på, at det ville gå så godt, som det har gjort. Den her klub og byen vil altid have en speciel plads i mit hjerte.

Teemu Pukki om mulig Brøndby-retur: Hvorfor ikke?

Teemu Pukki kom til Norwich fra Brøndby i sommeren 2018, og har altså sidenhen været med til at både at rykke op i Premier League samt at rykke ned i Championship.

Teemu Pukki spillede i Brøndby fra 2014 til 2018 – det første år var han udlejet fra skotske Celtic.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer