3F Superligaen

Teemu Pukki om mulig Brøndby-retur: Hvorfor ikke?

Teemu Pukki er langt fra afvisende overfor et Brøndby-comeback, og den finske Premier League-angriber har kontraktudløb til sommer.

Teemu Pukki er ikke afvisende overfor at skifte Norwich og Premier League ud med Brøndby og Superligaen en gang i fremtiden.
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

Den tidligere Brøndby-angriber Teemu Pukki scorede lørdag det eneste mål for Norwich i 1-3 nederlaget mod Christian Eriksen og Brentford.

Efter kampen var han tydeligt ikke tilfreds med udfaldet, men da TV3 Sport i et interview begyndte at spørge ind til, hvorvidt han stadig følger med i Brøndbys kampe, lettede stemningen en hel del.

– Jeg følger Brøndby, ja. Selvfølgelig. Der er stadig mange (fra min tid, red.), især i staben. Der er ikke så mange spillere, men Kevin Mensah er der stadig – og ja, jeg følger dem og ser højdepunkterne, siger han til TV3 Sport.

Da den finske angriber efterfølgende blev adspurgt, om han kunne se sig selv vende tilbage til Brøndby i fremtiden, er Teemu Pukki langt fra afvisende – faktisk er han alt andet end det.

– Det kunne jeg godt. Jeg nød virkelig min tid der. Det var en fantastisk by at bo i, og det er en fantastisk klub. Jeg har ikke andet end gode minder fra min tid i klubben, så hvorfor ikke?, siger han og tilføjer afslutningsvist:

– Det er dog ikke noget, jeg har tænkt over.

BIF-profil sætter ord på fremtiden: Min familie er vigtigst

Teemu Pukki forlod Brøndby efter fire år i klubben tilbage i sommeren 2018, og har siden tørnet ud for Norwich, hvor han er blevet en af klubbens profiler i angrebet.

Den 31-årige angriber har kontraktudløb med Norwich til sommer, hvor der dog indgår en option på at forlænge med et år i kontrakten.

Du kan se hele interviewet med Teemu Pukki øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P