2 min læsningTid til en alvorssnak: United-stjernerne holdt spillermøde efter tredje PL-kamp i streg uden scoring

Efter endnu en skuffende præstation i Premier League fortæller Luke Shaw, at United-spillerne tog en alvorssnak uden andre til stede efter nederlaget til Newcastle.

2 min læsning
Manchester United-truppen tog en alvorssnak uden andre til stede efter nederlaget til Newcastle.
Foto: https://campo.dk/2023/04/02/breaking-chelsea-fyrer-graham-potter/

270 minutter plus tillægstid uden scoring.

Manchester United har gang i en skidt stime i en ellers flot sæson af De Røde Djævle og har nu spillet tre Premier League-kampe uden at score.

Det tredje nederlag kom efter en tam præstation mod Newcastle søndag aften, og det synes at have været det, der fik United-stjernerne til at indse alvoren. I hvert fald var det tid til en alvorssnak i omklædningsrummet efter kampen.

Det fortæller Luke Shaw til Sky Sports efter det skuffende nederlag.

– Os spillere tog en snak i omklædningsrummet efter kampen uden noget personale til stede. Det er vores ansvar. Det var ikke i nærheden af at være godt nok, så vi var nødt til at se hinanden i øjnene og tale ud, fortæller venstrebacken til Sky Sports.

– Det er vigtigt. Vi er et hold. Når vi går ud på banen, skal vi slås for hinanden, og nogle gange har det ikke set sådan ud.

Mål og Highlights: Se Newcastle køre tandløse Manchester United over og overtage tredjepladsen i Premier League

Ifølge den engelske landsholdsback er det formentlig ikke sidste gang, at spillerne tager en sådan samtale.

– Jeg er sikker på, vi skal snakke igen. Vi er nødt til at indse problemerne hurtigt og få det vendt rundt, siger han yderligere.

Manchester United får allerede muligheden for at vende den dårlige stime på onsdag, når man tager imod dansker-kolonien Brentford.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer