Mål og Highlights: Se Newcastle køre tandløse Manchester United over og overtage tredjepladsen i Premier League

Newcastle slog Manchester United med 2-0 på St. James' Park og går dermed forbi De Røde Djævle i tabellen. Se mål og highlights i artiklen.

Callum Wilson cementerer sejren mod Manchester United med scoringen til 2-0.

Manchester United havde ikke meget at byde på, da de søndag led et nederlag på 2-0 på St. James’ Park.

De Røde Djævle skabte dårligt en chance i løbet af de 90 minutter, mens Newcastle væltede sig i flere store muligheder, der også førte til åbningsscoringen fra Joe Willock efter 65 minutter, mens Callum Wilson lukkede kampen til 2-0.

Dermed må Erik ten Hag og co. fortjent overlade tredjepladsen i Premier League til The Magpies, der med en bedre målscore degraderer Manchester United til fjerdepladsen.

Newcastle 1-0 Manchester United (Joe Willock, 65′):

Newcastle 2-0 Manchester United (Callum Wilson, 88′):