2 min læsningHoldkammerater lovpriser Eriksen: Brød mig aldrig om at spille mod ham

David De Gea og Tom Heaton er begge glade for, at de nu spiller i samme trøje som deres danske holdkammerat.

2 min læsning
Tom Heaton og David De Gea storroser Christian Eriksen.
Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Christian Eriksen har for alvor taget turen tilbage til den europæiske fodbold-top.

Danskeren er i øjeblikket på vej tilbage fra en ankelskade, men når han er skadesfri, er han en fast del på Manchester United-midtbanen.

Og det til stor glæde for keeper-duoen i Manchester United, David De Gea og Tom Heaton, som i et interview sætter ord på, hvordan det er at spille sammen med den danske landsholdstalisman.

I et interviewet, som du kan se i dets fulde længde i videoen øverst i artiklen, bliver de to målmænd bedt om at beskrive danskeren med ét ord.

– Kvalitet, svarer De Gea, mens Heaton uddyber:

– Jeg ville have sagt ‘evner’. Jeg kunne aldrig lide at spille mod ham, da han spillede i Tottenham. Han er så klog en spiller.

– Hans tekniske færdigheder både med højre og venstre. Det kan være et problem for en målmand, fordi man aldrig ved, hvornår han trykker af. Jeg brød mig aldrig om at spille mod ham, så han er selvfølgelig et kæmpe aktiv for klubben.

Ten Hag glæder sig over snarlig Eriksen-retur: Vi ved, hvor stor en indflydelse han har

De to målmænd nyder dog ikke kun godt af deres danske holdkammerat indenfor kridtstregerne. Også udenfor dem er Eriksen vellidt.

– Jeg har et rigtig godt forhold til ham og kan rigtig godt lide ham, fortæller David De Gea, mens Heaton igen supplerer:

– Jeg har det på samme måde. Han er en rolig karakter. Han passer sine ting og præsterer. Han er fed at være i nærheden af.

Som sagt er Christian Eriksen endnu ikke fit til at stille til start for Manchester United, når de senere søndag tager gæster Newcastle i Premier League.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer