2 min læsningTen Hag glæder sig over snarlig Eriksen-retur: Vi ved, hvor stor en indflydelse han har

Erik ten Hag giver opdatering på Christian Eriksens skade og fortæller, at danskeren snart igen er til rådighed. Og det ser han meget frem til.

2 min læsning
Erik ten Hag glæder sig over, at Christian Eriksen snart er tilbage fra sin skade.
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er efterhånden noget tid siden, at danske Christian Eriksen sidst var på banen for Manchester United.

Den 28. januar 2023 blev Eriksen ramt af en skade i forbindelse med en hård tackling fra Andy Carroll i FA Cup-opgøret mellem United og Reading.

Men nu ser Christian Eriksen endelig ud til snart at være tilbage. Det fortæller Manchester Uniteds cheftræner Erik ten Hag på klubbens hjemmeside.

Her glæder den 53-årige hollænder sig til, at den danske midtbanemand snart er tilgængelig igen. Han har nemlig stor indflydelse på Manchester United-holdet.

– Det er ret positivt med alle spillerne, indleder Erik ten Hag.

– Christian Eriksen er tilbage på banen. Han deltager dog endnu ikke i holdtræningen, men jeg forventer, at han i den kommende uge er tilbage på holdtræningen, så han vil være tilgængelig til kampe igen.

– Vi ved, hvor stor en indflydelse Christian Eriksen har på vores spil.

Medie: Kan man godt det? Manchester United overvejer fremtiden for Old Trafford

Christian Eriksen har i denne sæson været storspillende for Manchester United, hvor han har høstet godt med roser fra både holdkammerater, Erik ten Hag og i medierne.

Eriksen står i skrivende stund noteret for 31 kampe for klubben i denne sæson med to mål og ni assists til følge.

Danskerens holdkammerater skal i aktion igen søndag, hvor der venter ent topopgør på udebane mod Newcastle. Opgøret fløjtes i gang klokken 17:30 og kan følges direkte på See og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer