1 min læsningMedie: Lloris færdig i Tottenham til sommer – her er klubbens keeper-ønskeliste

Hugo Lloris skulle angiveligt være færdig i Tottenham til sommer, og nu skulle klubben have ønskelisten klar med mulige erstatninger.

1 min læsning
Hugo Lloris er færdig i Tottenham til sommer og klubben har ønskelisten klar med mulige erstatninger.
Foto: Anne-Christine Poujoulat/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Mere end 10 år.

Så længe har franske Hugo Lloris vogtet buret for Premier League-klubben, Tottenham Hotspur.

Men til sommer er det angiveligt slut for den 36-årige målmand, som angiveligt bliver sendt i karrieren. Det skriver Football Insider, som i samme ombæring afslører Tottenhams topkandidater til at tage over på målmandspositionen.

Ifølge mediets oplysninger har Tottenhams sportsdirektør, Fabio Paratici, udset sig fire potentielle erstatninger i Spurs-målet.

Og her er der primært kigget mod nuværende keepere hos flere af Premier League-konkurrenterne.

Således skulle Tottenhams ønskeliste indholde Brentford-keeper David Raya, Brightons Robert Sanchez, Nottingham Forest-målmand Dean Henderson og til sidst AC Milan-sidsteskanse og Lloris-landsmand Mike Maignan.

Medie: Nagelsmann på vej mod nyt topjob – jagtes af Premier League-klub

Årsagen til at man fra Tottenhams side ønsker at skifte Hugo Lloris ud, er angiveligt, at keeperen har nået en vis alder (36 år) og samtidig blot har et enkelt år tilbage af sin kontrakt til sommer. Derfor er det sidste mulighed for at få en smule penge i klubkassen i forbindelse med et salg.

Ifølge rygterne skulle en fransk klub være den mest sandsynlige destination for Hugo Lloris, som tidligere har repræsenteret henholdsvis OGC Nice og Olympique Lyon, hvorfra han skiftede til Tottenham tilbage i 2012.

Hugo Lloris står i skrivende stund noteret for 443 kampe for Spurs. Her har han formået at holde buret rent 151 gange, mens der i alt er gået 498 bolde i netmaskerne.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer