2 min læsningOliver Kahn om Nagelsmann-fyring: Derfor skulle han ud

Julian Nagelsmann var den fjerdebedste Bayern München-manager i Bundesliga-regi. Så hvorfor skulle han fyres? Bayern-boss Oliver Kahn giver svaret.

2 min læsning
Oliver Kahn svarer på, hvorfor Julian Nagelsmann blev fyret i FC Bayern München.
Foto: Gonzalo Fuentes/Reuters/Ritzau Scanpix

2,19.

Så mange point hentede Julian Nagelsmann i snit per kamp i sin tid som FC Bayern München-manager – en tid som fredag aften nåede sin ende.

Og selvom Nagelsmann ifølge statistikdatabasen OptaJoe altså har været den fjerde mest succesfulde Bayern-manager i Bundesliga-regi, når man ser på pointsnit – kun overgået af Carlo Ancelotti, Hansi Flick og Pep Guardiola – så er det kvaliteten, der har gjort udslaget.

Det fortæller FC Bayern Münchens direktør, Oliver Kahn, oven på fyringen.

– Kvaliteten på vores hold har vist sig i færre og færre tilfælde. Siden januar har vi spillet mindre og mindre succesfuldt og attraktivt.

– Stærke udsving i holdets præstationer har bragt vores mål i fare i denne sæson, men også efter denne sæson. Så vi reagerede, udtaler Oliver Kahn ifølge journalist Fabrizio Romano.

I de 10 Bundesliga-kampe, som Bayern har spillet på denne side af årsskiftet, har klubben formået at hente 18 point.

Det er 10 point færre end liga-konkurrenterne fra Borussia Dortmund, som har formået at hente 28 point. Det er samtidig Dortmund, der lige nu topper Bundesligaen med 53 point – blot et enkelt point foran netop Bayern München.

Fremover bliver det tyske Thomas Tuchel, der skal stå i spidsen for den tyske storklub. Det kan du læse mere om herunder

Tuchel overtager det ledige trænersæde i storklub

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer