3F Superligaen

Nu er han en af Premier Leauges bedste: Brøndby var i dialog med ham

I dag er han anfører for Arsenal og det norske landshold - han kunne dog have endt i Brøndby IF tidligere i karrieren.

Martin Ødegaard er utvivlsomt en af de bedste spillere i Premier League i denne sæson.

Nogle vil endda argumentere for, at han er dén bedste.

Den 24-årige nordmand har som anfører for Arsenal gjort sit til, at Londonklubben har kurs mod det engelske mesterskab.

Det stod dog ikke altid skrevet i stjernerne, at Martin Ødegaard skulle ende med en karriere, som den han har gang i for tiden.

Bevares, han blev udråbt som et af verdens størstetalenter, da han tilbage i 2015 blev hentet til Real Madrid i en alder af blot 16 år, men siden fulgte en skuffende periode med lejeophold i Heerenveen, Real Sociedad og Vitesse.

Foto: Justin Tallis/AFP/Ritzau Scanpix

Nu fortæller Brøndby IF’s tidligere sportsdirektør, Troels Bech, at man var i dialog med den norske Premier League-stjerne i den periode, hvor han ikke længere lignede en kommende stjernespiller.

– Han havde en periode, hvor han blev tilgængelig for de danske klubber i den øvre ende af den danske liga, fordi han var på vej fra et skuffende ophold i Spanien og havde et par lejeophold i Holland.

– Der havde vi (Brøndby, red.) da også en dialog kørende. Om han så synes, at det var lige oppe over, ved jeg ikke. Men vi havde en fornemmelse af, at det godt kunne blive til noget, lyder det fra Troels Bech til TV2 SPORT i optakten til landskampen mellem Norge og Spanien.

Tidligere Premier League-profil: Du kan ikke sammenlige Ødegaard med De Bruyne

Troels Bech var sportsdirektør i Brøndby fra 2015 til 2018.

Martin Ødegaard blev i begyndelsen af 2021 lejet ud til Arsenal fra Real Madrid, inden Premier League-klubben slog til og hentede ham til klubben.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P