2 min læsningTidligere Premier League-profil: Du kan ikke sammenlige Ødegaard med De Bruyne

Den tidligere Manchester United- og Arsenal-spiller, Mikael Silvestre, mener ikke, at man kan sammenligne Martin Ødegaard og Kevin De Bruyne. Han roser dog gerne den unge Arsenal-kaptajn.

2 min læsning
Martin Ødegaard, Arsenal, Kevin De Bruyne.

Med syv mål og fem assists i Premier League i denne sæson, har Martin Ødegaard så afgjort fortjent sin del af æren for Arsenals flotte sæson hidtil.

Men selvom tallene er flotte, så mener den tidligere Manchester United- og Arsenal-spiller, Mikael Silvestre, ikke at man kan sammenligne den unge nordmand med Manchester Citys Kevin De Bruyne.

– Jeg synes, at Ødegaard og De Bruyne er to forskellige spillere, lyder det kort og godt fra Mikael Silvestre til bettingexpert.com.

Selvom Mikael Silvestre ikke kan sammenligne de to Premier League-stjerner, så roser han gerne Martin Ødegaard for sin indsats i Arsenal.

– Martin bekræfter alle de gode ting, han har vist gennem årene, og han bekræfter også, hvorfor han har fået anførerbindet.

– Han bekræfter den transfer, som oprindeligt var en låneaftale. Et lån, der blev gjort permanent. Han er virkelig, virkelig et aktiv for Arsenal, og han er ved at blive til en teknisk leder, der komplimenterer det verbale lederskab fra Granit Xhaka og Thomas Partey.

Mikael Silvestre fortæller videre, at han godt kan se ligheder mellem Martin Ødegaard og en anden spiller – Cesc Fabregas. Den spanske midtbanespiller blev ligeledes udnævnt som kaptajn i Arsenal i en unge alder.

– Da Cesc Fabregas blev gjort til anfører, var det meget det samme. Meget ung, men den bedste på banen.

– Vi har set ham (Martin Ødegaard, red.) tale til spillere og tage ansvar i de store øjeblikke, hvor man bliver nødt til at samle spillerne omkring sig og tage det afgørende frispark. Han tager de gule kort, når der er brug for det. Han er virkelig ved at tage et stort skridt op, siger Mikael Silvestre.

Medie: Chelsea vil snyde Arsenal for stortalent

Martin Ødegaard blev verdenskendt, da han i en alder af blot 16 år skiftede fra norske Strømsgodset til Real Madrid tilbage i begyndelse af 2015.

Siden fulgte en lang række lejeophold, inden han altså også blev lejet ud til Arsenal, som valgte at gøre opholdet permanent i sommeren 2021.

Her udgør han nu en fast bestanddel af Arsenal-manager Mikel Artetas startellever, hvor han som nævnt også er blevet gjort til anfører.

Martin Ødegaard står i alt noteret for 82 kampe i Arsenal-trøjen, hvori det er blevet til 16 mål og 12 assists for den i dag 24-årige nordmand.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer