Bundesligaen

Medie melder om kæmpe overraskelse: Bayern overvejer trænerfyring – stort navn er favorit til at tage over

Bayern München overvejer efter sigende at stikke en fyreseddel i hånden Julian Nagelsmann.

Bayern München overvejer ifølge Fabrizio Romano at fyre Julian Nagelsmann, og Thomas Tuchel er førende kandidat til at tage over.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

En overraskelse af de helt store kan være under opsejling i Bundesligaen.

Således skriver den normalt troværdige transferjournalist Fabrizio Romano, at Bayern München overvejer at fyre klubbens cheftræner, Julian Nagelsmann.

Det forlyder sig videre, at der er tale om seriøse overvejelser, som lige nu bliver diskuteret internt i den sydtyske storklub.

Skulle uheldet være ude for Julian Nagelsmann og han ender med at få stukket en fyreseddel i hånden, kan det meget vel føre til et comeback til toppen af europæisk fodbold for et andet stort trænernavn.

Således skulle den tidligere PSG- og Chelsea-træner, Thomas Tuchel, være den førende kandidat til det potentielt ledige trænersæde.

Thomas Tuchel står klar i kulissen: Vil sige ja tak til dette job

Fyringsovervejelserne er opstået til trods for, at Bayern München fortsat er med i den tyske pokalturnering og om små to uger møder Manchester City i Champions League-kvartfinalerne.

Årsagen skal derfor nok findes i den hjemlige Bundesliga, hvor man lige nu ‘blot’ indtager andenpladsen – ét point efter ærkerivalerne fra Dortmund.

Bayern München tager lørdag den 1. april imod netop Dortmund hjemme på Allianz Arena, og har altså der muligheden for at spille sig tilbage på førstepladsen – det er dog ikke sikkert, at det bliver med Julian Nagelsmann ved roret.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P