1 min læsningMedie: Europæiske storklubber jagter guldfugl i Serie A – vil gøre ham til en af de dyreste nogensinde

Paris Saint-Germain og Manchester United er blandt de interesserede klubber, men Serie A-topscoreren kan komme til at gøre ondt på pengepungen.

1 min læsning
Victor Osimhen er angiveligt omkring 1,1 milliarder værd og på blokken i Chelsea, United og PSG.
Foto: Jennifer Lorenzini/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Har du 1,1 milliarder kroner, der bare brænder i lommen?

Hvis det er tilfældet, så har du angiveligt lige knap råd til 21 sæsonmål i Serie A og en afgørende faktor for, hvad der ligner en Scudetto-sejr.

Det er nemlig i den prisklasse, vi angiveligt ligger, når der snakkes om et potentielt køb i Napolis brandvarme angriber Victor Osimhen. Det mener det franske medie FootMercato i hvert fald at vide.

Det franske medie skriver nemlig, at den største klub fra deres hjemland – og en af de største klubber i verden – Paris Saint-Germain er blandt de interesserede i den nigerianske angriber.

Faktisk kan mediet fortælle, at forhandlingerne allerede er igang mellem PSG’s fodboldrådgiver, Luis Campos, og Osimhens agent, som eftersigende også skulle have planer om at mødes til fysiske forhandlinger.

Også Manchester United og Chelsea bliver meldt interesserede i Napolis guldfugl, men Napolis ekstremt høje værdisætning af ham kan vise sig at være et for højt beløb for alle tre klubber, selvom de har ry for gerne at punge ud, hvis der er en spiller, de vil have.

Mål og Highlights: Se Napoli sende Frankfurt godt og grundigt ud af Champions League

Osimhen har tidligere udtalt, at han drømmer om en tilværelse i Premier League. Det kan du læse meget mere om her.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer