1 min læsningEl Clasico har sat sine spor: Barca-stjerne melder fra til landsholdet

Søndagens El Clasico-sejr kom ikke uden konsekvenser for den hollandske Barca-stjerne, der nu melder fra til den kommende landskampsperiode.

1 min læsning
Frenkie de Jong er skadet og kommer ikke med det hollandske landshold.
Foto: Nacho Doce/Reuters/Ritzau Scanpix

FC Barcelona trak det længste strå i søndagens El Clasico.

Efter at have været bagud med 1-0 kom catalanerne tilbage fra baghjul, og Franck Kessie sikrede i dommerens tillægstid sejren med scoringen til 2-1.

En forløsende sejr, der bringer den spanske storklub millimeter fra at kunne kalde sig spanske mestre. Men sejren kom desværre ikke uden konsekvenser for en af klubbens mange stjerner, Frenkie de Jong.

Den hollandske midtbanespiller var nemlig blevet udtaget til det hollandske landsholds kommende EM-kvalifikationskampe mod Frankrig og Gibraltar.

Men i dag kan det hollandske fodboldforbund på sin hjemmeside oplyse, at Frenkie de Jong udgår af landsholdstruppen, da han har pådraget sig en skade under rivalopgøret mod Real Madrid.

Der oplyses dog ikke noget om skadens alvorlighed.

Forbundet fortæller desuden, at der er tale om problemer med låret, og at Barcelonas boldfordeler bliver erstattet af 24-årige Joey Veerman fra PSV Eindhoven.

Markante frafald i engelsk landsholdstrup

Desuden skriver forbundet, at den tidligere Tottenham- og nuværende Ajax-kant, Steven Bergwijn, også må blive hjemme i landskampsperioden, da han døjer med knæproblemer. Han erstattes af Dortmunds Donyell Malen.

Holland skal som sagt spille to kampe i denne landskampsperiode mod Frankrig og Gibraltar, som henholdsvis spilles den 24. og 27. marts.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer