1 min læsningMarkante frafald i engelsk landsholdstrup

Den engelske landstræner, Gareth Southgate, må undvære tre af de spillere, han havde udtaget til EM-kvalifikationskampene senere på ugen.

1 min læsning
Der er markante frafald i den engelske landsholdstrup til EM-kvalifikationskampene mod Italien og Ukraine. Marcus Rashford og Mason Mount.
Foto: Hannah Mckay/Reuters/Ritzau Scanpix

England skal i denne uge op mod både Italien og Ukraine.

Desværre for Three Lions og landstræner, Gareth Southgate, så må han mandag konstatere, at hans trup er blevet markant forringet.

Således kommer hverken Manchester Uniteds Marcus Rashford, Chelseas Mason Mount eller Newcastles Nick Pope til at flyve med det engelske landshold til Italien.

Mens Southgate har udtaget Tottenhams 35-årige målmand, Fraser Forster, som erstatning for Nick Pope, så er der ingen planer om at udtage erstatninger for Rashford og Mount.

Marcus Rashford pådrog sig en skade i Manchester Uniteds FA Cup-kvartfinale mod Fulham søndag, og den formstærke angriber bliver derfor i Manchester hen over landskampspausen.

Medie: Derfor var fit Mount ikke med for Chelsea mod Leicester

Også Mason Mount bliver hjemme i sin klub, hvor han ellers ikke har fået meget spilletid på det seneste. Den sag kan du læse mere om her.

England er foruden Italien og Ukraine i EM-kvalifikationsgruppe med Nordmakedonien og Malta. Du kan se Englands tup her:

Overraskelser i England-truppen frem mod EM-kvalen: Flere profiler udeladt – kontroversiel Brentford-profil kan få debut

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer