3 min læsningTrods imponerende stime: Vi er ikke favoritter til at overleve – det bliver afgjort i sidste runde

Lyngby Boldklub har hentet næstflest point af alle i Superligaen over de seneste fem kampe - men de er ikke favoritter til at overleve i nedrykningskampen, mener klubbens cheftræner.

3 min læsning
Lyngby Boldklub, AC Horsens, Superligaen, Freyr Alexandersson.

Lyngby Boldklub er inde i en imponerende stime lige nu.

Over de seneste fem kampe i Superligaen, har kun F.C. København høstet flere point end oprykkerne – AGF har hentet lige så mange. 10 point.

Den imponerende pointhøst til trods, indtager Lyngby sidstepladsen forud for sidste runde af grundspillet i Superligaen, side om side med AaB.

Nærmeste konkurrent over nedrykningsstregen er AC Horsens, der er kommet skidt ud til forårssæsonen. De gule oprykkere har tabt fire ud af fire kampe, og afstanden ned til Lyngby er blevet halveret – fra 14 til syv point.

Alligevel mener Lyngbys cheftræner, Freyr Alexandersson, at det er AC Horsens, der er favoritter til at undgå nedrykning af de tre klubber, der lige nu ser ud til at skulle kæmpe om det.

– De har flest point af os tre. Så det er ret nemt.

– Men jeg tror på, at vi overlever. Det har jeg sagt hele tiden, og det har ikke ændret sig – men favoritterne er Horsens, det er klart, siger han til campo.dk.

Lyngby-succes blev kickstartet mod Silkeborg: Det var kedeligt at snakke med journalisterne

Også når man tager højde for den stime, som I er inde i? – og den stime, som Horsens er inde i.

– Ja, fordi de fik så mange point i efteråret. De havde jo også en vanvittig god stime i efteråret, og nu har vi så vores positive stime. De er stadigvæk syv point foran os og AaB, så de er favoritter.

– Men det betyder ingenting for mig, for jeg tror på, at det bliver afgjort i den sidste runde – og jeg tror på os.

– Men kigger man på favoritter inde på bettingsiderne, så er det ikke os og det er ikke AaB – uden at jeg har kigget på det, det er bare logik, siger Freyr Alexandersson.

Lyngby-chef: Ikke kun tre klubber, der skal kæmpe om overlevelse – der kommer til at være fire

Adspurgt om Lyngbys chance for overlevelse i procent, formår Freyr Alexandersson med sit svar også her at kombinere den manglende favoritværdighed med troen på overlevelse:

– Det er jeg dårlig til. Jeg har fået det her spørgsmål før, hvor jeg sagde noget vanvittigt og folk grinte af mig, så jeg siger bare 50/50, svarer han med et grin.

Lyngby har muligheden for at tage et kæmpe skridt mod overlevelse i Superligaen søndag klokken 15.00, når AC Horsens gæster de kongeblå oprykkere i den sidste runde af grundspillet.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P