3F Superligaen

Lyngby-chef: Ikke kun tre klubber, der skal kæmpe om overlevelse – der kommer til at være fire

Freyr Alexandersson føler sig overbevist om, at nedrykningsstriden kommer til at bestå af fire klubber - hvem den fjerde bliver, tør han dog ikke at udtale sig om.

Lyngbys cheftræner, Freyr Alexandersson, føler sig sikker på, at der kommer til at være fire hold i nedrykningsstriden.

Lyngby Boldklub, AaB og AC Horsens.

Det er de tre klubber, som de fleste har udset til at skulle kæmpe om overlevelse i Superligaen.

Aktuelt ligger Lyngby og AaB side om side nederst i tabellen, mens AC Horsens på 10. pladsen fortsat har et forspring på syv point ned til de to nedrykningstruede klubber.

De gule oprykkere er dog kommet skidt fra start i foråret, hvor det efter de første fire kampe er blevet til nul point og en samlet målscore på minus 11.

Lyngbys cheftræner, Freyr Alexandersson, føler sig dog overbevist om, at nedrykningsstriden ikke kun kommer til at bestå af tre klubber – der kommer til at være en fjerde med.

– Vi skal huske, at der kommer også et hold til. Det bliver ikke kun os tre. Der kommer et hold mere med. Jeg ved ikke, hvilket hold, det bliver, men rent matematisk, så kommer der til at være et hold mere i spil til nedrykning, siger han til campo.dk og uddyber:

– Nu spiller alle hold mod hinanden to gange (når Superligaen er blevet opdelt, red.), og hvis et af de hold, som er foran Horsens, kommer ind i en dårlig stime, så kommer de også til at være nedrykningstruede. Det tror jeg på.

– Det kan sagtens være en overraskelse, men der kommer til at være et hold mere i spil til nedrykning – uden at jeg vil sætte navn på. Det kan du gøre, lyder det med et grin fra den 40-årige islænding.

Horsens-træner: Jeg bekymrer mig om alt muligt

Med en enkelt runde tilbage af grundspillet, er der fortsat en hel del klubber, der kan blive det potentielle fjerde hold i nedrykningsstriden.

Således er Brøndby, Randers, Silkeborg, OB og FC Midtjylland hverken sikrede en plads i top 6 eller nedrykningsspilet forud for søndagens kampe.

Lyngby, AaB og AC Horsens er sikre på en plads i den kedelige ende af Superligaen efter opdelingen sidst på ugen, mens FC Nordsjælland, F.C. København, Viborg FF og AGF er sikre på en plads i top 6.

Superligaens sidste runde bliver skudt i gang søndag klokken 15.00. Her spilles alle kampe på samme tid.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P