2 min læsningLyngby-succes blev kickstartet mod Silkeborg: Det var kedeligt at snakke med journalisterne

Lyngby skulle vente til efterårets sidste kamp, før sæsonens første sejr kom i hus - nu har man hentet tre sejre.

2 min læsning
Lyngby Boldklub, Superligaen, Freyr Alexandersson.

16 kampe, fem point og nul sejre.

Det var det kedelige facit i Lyngby Boldklub forud for sidste kamp inden vinterpausen.

Her gæstede man et træt og udbrændt Silkeborg-mandskab, og ved slutfløjt viste måltavlen på Jysk Park 0-2 – i Lyngbys favør. Sæsonens første sejr var kommet i hus.

Siden fulgte en lang vinterpause, og fire kampe inde i forårssæsonen har Lyngby nu hentet to sejre yderligere.

For at opsummere, så hentede Lyngby altså nul sejre i sæsonens første 16 kampe, mens det er blevet til tre sejre i de seneste fem.

De kongeblå oprykkere har hentet næstflest point af alle klubberne i Superligaen i de seneste fem spillerunder – side om side med AGF og kun overgået af F.C. København.

Lyngby-chef: Ikke kun tre klubber, der skal kæmpe om overlevelse – der kommer til at være fire

Udefra set kunne det derfor måske tyde på, at sejren i Silkeborg har været altafgørende for den succes, man lige nu nyder i Lyngby – og det er nok heller ikke helt usandt, mener klubbens cheftræner:

– Den var rigtig vigtig. Særligt på grund af det mentale. Alle var lidt trætte af at høre om “hvornår vinder I jeres første kamp” og “I er ikke lykkedes med at vinde endnu”. Det var kedeligt at snakke med journalisterne hver eneste uge.

– Så at komme ud af det og fjerne snakken omkring det.. For vi var allesammen bevidste om, hvor godt vi havde spillet og de gode ting, som vi præsterede – men det giver ikke noget, hvis ikke man får en sejr bare en gang imellem.

– Så det var klart en forløsning for os at få en sejr i den sidste kamp, og det gav også noget energi ind i preseason. Det er klart, siger Freyr Alexandersson til campo.dk.

De er kommet blæsende ud til foråret: Har en mulighed for at lykkes med noget, som ingen i Danmark tror på

Lyngby Boldklub har muligheden for at hente sæsonens fjerde sejr, når man næste gang tager imod et formsvagt AC Horsens.

Den kamp bliver, ligesom de fem øvrige kampe i grundspillets sidste runde, fløjtet i gang søndag klokken 15.00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer