Premier League

Tre røde kort på ét minut: Fulham smed alt på gulvet mod United

Fulham var foran med 0-1 og var egentlig det bedste hold på banen, indtil alt gik galt imod Manchester United i kampens 72. minut.

Soccer Football - FA Cup - Quarter-Final - Manchester United v Fulham - Old Trafford, Manchester, Britain - March 19, 2023 Fulham's Aleksandar Mitrovic walks down the tunnel after being sent off as Fulham manager Marco Silva gestures REUTERS/Carl Recine

Fulham fik hele tre røde kort på blot ét enkelt minut, da de søndag aften havde taget turen til Manchester for at spille imod Manchester United i FA cuppens kvartfinale.

Fulham dominerede faktisk i store dele af kampen, og det kulminerede, da Aleksandar Mitrovic bragte udeholdet foran efter 50 minutter.

Målscoreren skulle dog senere i kampen vise sig at gå fra at være en helt til at være en skurk.

Fulham tabte nemlig ALT på gulvet efter 72. minutter, da Willian brugte sin arm til at forhindre et United-skud i at gå i mål.

Denne aktion udløste et rødt kort til brasilianeren og et straffespark til Manchester United – og det var Fulham-spillerne ikke tilfredse med.

Faktisk var den tidligere Fulham-målscorer, Mitrovic, så utilfreds, at han i sin frustration valgte at skubbe til dommeren – og skulle man være i tvivl, så udløser sådan en aktion altså også et rødt kort.

Og som om, at det ikke var nok, kunne Fulham-manageren, Marco Silva, heller ikke holde frustrationerne tilbage, og dette resulterede ligeså i et billet til omklædningsrummet.

Pludselig befandt Manchester United sig altså i en ganske favorabel situation, som de også fik udnyttet.

Bruno Fernandes udlignede til 1-1 på det førnævnte straffespark, kort tid efter var det Marcel Sabitzer til 2-1 og i tillægstiden slukkede Fernandes alt Fulham-håb og bankede bolden i nettet til 3-1.

Manchester United klar til Europa League-kvartfinalen efter ny sejr over Betis

Dette betyder altså, at Manchester United er klar til FA cuppens semifinale, hvor de skal møde et velspillende Brightion-mandskab.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P