3 min læsningConte om Harry Kanes fremtid: Cristiano Ronaldo er et godt eksempel

Spørgsmålene om Harry Kanes fremtid er mange, og den engelske målmaskine fylder snart 30 - Tottenham-manager Antonio Conte mener, at Cristiano Ronaldo er et godt eksempel på, hvad Harry Kane kan få ud af fremtiden.

3 min læsning
Antonio Conte, Harry Kane, Tottenham, Premier League, Cristiano Ronaldo.

Målene og vigtigheden er ikke til at tage fejl af.

Harry Kane har scoret 20 mål for Tottenham i Premier League i denne sæson, og klubben fra Nordlige London vil selvsagt gerne holde på sin helt store stjerne.

For ikke særlig længe siden skrev Harry Kane sig også definitivt ind på første side af Tottenhams historiebøger, da han blev den mest scorende spiller nogensinde i klubben.

Som så mange gange før befinder, Harry Kane og resten af Tottenham sig dog i en situation, hvor det heller ikke i denne sæson bliver til et trofæ – noget, man ikke har vundet i 15 år.

Således blev Tottenhan tidligere på måneden ekspederet ud af både FA Cup og Champions League af henholdsvis Sheffield United og AC Milan.

Snakken går derfor nu på, at Harry Kane, der har kontraktudløb til næste sommer, meget vel kunne skifte klub når transfervinduet atter åbner til juni.

Her er særligt Manchester United meldt på banen, og Tottenhams manager, Antonio Conte, mener ikke, at han har det store at skulle have sagt.

– Det er virkelig svært for træneren at tvinge både den ene og den anden situation igennem. Jeg kan dog med sikkerhed sige, at enhver træner gerne vil have Harry Kane på sit hold.

– Der er spilleren, og så er der klubben. Det er op til dem at finde den rigtige løsning. Jeg kan dog sige, at Harry er en virkelig vigtig spiller for holdet, siger Antonio Conte ifølge The Independent.

Antonio Conte selv bliver også meldt færdig i Tottenham til sommer, og den italienske manager har måske netop derfor ikke verdens største incitament for at arbejde benhårdt på at fastholde Harry Kane i klubben.

Til gengæld er han ikke bleg for at sætte ord på englænderens fremtid som fodboldspiller, som han mener kan vare længe endnu.

Harry Kane nærmer sig sin 30-års fødselsdag, men det behøver langt fra at være ensbetydende med, at han kommer til at dale niveau lige foreløbigt.

– Vi taler om en spiller, der hver eneste dag er en virkelig, virkelig god professionel.

– Jeg spår for ham, i resten af hans karriere, en virkelig fantastisk fremtid, fordi han tager sig så godt af sig selv, ikke kun på banen, men også udenfor banen.

– Det er nøglen, når man runder 30 år – om man kan passe og pleje sig selv for at blive på toppen.

– Cristiano Ronaldo er et virkelig godt eksempel. Der er mange vigtige spillere, som fortsatte med at have en stor, stor karriere, siger Antonio Conte.

Medie: Manchester United klar til at gøre Kane til den dyreste engelske spiller

Tottenham indtager lige nu fjerdepladsen i Premier League.

Klubben fra det nordlige London kan dog langt fra vide sig sikre på at ende i den eftertragtede top fire, da Newcastle, Liverpool og Brighton alle ånder dem i nakken med færre kampe spillet.

Antonio Conte, Harry Kane og resten af Tottenham skal i aktion næste gang lørdag klokken 16.00, hvor man gæster Premier Leagues bundprop, Southampton.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer