1 min læsningAtalanta-chef forsvarer Højlund: Han er ikke i krise

Rasmus Højlund har haft en god start på 2023, men landsholdsangriberens målstime i Atalanta er sat midlertidigt i bero. Højlunds cheftræner mener dog ikke, der er tale om en krise.

1 min læsning
Rasmus Højlund har scoret flittigt i 2023 for Atalanta.
Foto: EPA/PAOLO MAGNI.

Rasmus Højlund startede 2023 som lyn og torden i Atalanta.

Især i årets første fire kampe var den danske landsholdsangriber farlig og scorede fire mål og lavede en enkelt assist.

Men i de seneste tre Serie A-kampe, har der ikke været mål fra Højlunds side. Atalanta-cheftræner, Gian Piero Gasperini, mener ifølge Tuttomercatoweb ikke, der er tale om en krise for den blonde angriber.

– Vi har brug for alle, de er en del af det samme hold. Der er ingen krise for hverken Højlund eller for Lookman (Ademola – angrebskollega, red.), siger Gasperini og fortsætter:

– Hvis de ikke scorer mål i to kampe eller spiller lidt mindre godt, synes jeg ikke, det er et problem. Der er endnu en kamp i morgen.

Napoli cruiser videre mod titlen efter drømmemål sænkede Højlund og co.

Rasmus Højlund har i 2023 scoret seks mål og lavet en enkelt assist i 13 kampe fordelt på Serie A og Coppa Italia. Siden sin ankomst til Atalanta fra østrigske Sturm Graz i sommers er det blevet til 24 kampe for Serie A-klubben.

De flotte præstationer i Italien har på ny bragt den unge angriber ind på det danske A-landshold til de kommende EM-kvalifikationskampe, hvor Kasper Hjulmand blandt andet må se bort fra angribere som Kasper Dolberg, der er ramt af hjernerystelse, og Andreas Cornelius, der er på vej tilbage fra en skade.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer