2 min læsningUforstående Guardiola: Vores sæson bliver defineret ud fra denne ting

Pep Guardiola indrømmede på dagens pressemøde forud for Champions League opgøret mod Leipzig, at deres præstationer i turneringen bliver målestokken for deres succes.

2 min læsning
Pep guardiola mener, at Champions League kommer til at definere deres sæson.
Foto: Pep Guardiola indrømmede på dagens pressemøde forud for Champions League opgøret mod Leipzig, at deres præstationer i turneringen bliver målestokken for deres succes.

Fire gange har Pep Guardiola kunne løfte Premier League trofæet i Manchester City.

Siden spanierens indtog i klubben har City været en dominerende faktor ikke bare i England, men i europæisk fodbold.

Alligevel har han aldrig formået at indfri klubbens ultimative mål om at løfte et Champions League-trofæ. Og det spanske træner-koryfæ indrømmer da også, at Champions League i denne sæson bliver målestokken for klubbens succes.

Da han på dagens pressemøde forud for returopgøret i Champions Leagues ottendedelsfinaler mod Leipzig blev spurgt, om turneringen kommer til at definere Citys sæson, svarede han:

– Ja. Det betyder ikke, jeg er enig, men vi bliver helt sikkert dømt på den turnering.

– Siden jeg kom her første dag, er jeg blevet spurgt, om jeg er her for at vinde Champions League. Jeg har sagt: “Hvad? Hvis man er træner for Real Madrid, accepterer man det måske”. Men jeg accepterer det her. Det ændrer sig ikke.

Medie: City står klar med ny kontrakt til midtbane-profil – han tøver dog med at skrive under

Guardiola har flere gange været tæt på at løfte trofæet med Manchester City. Senest da semifinalen blev endestationen i 2022, mens man i 2021 nået hele vejen til finalen, men måtte se sig slået af Chelsea.

City går ind til returopgøret mod RB Leipzig med 1-1 i baggagen fra opgøret i Tyskland og har altså stadig gode muligheder for videre avancement, når de tørner sammen på Etihad på tirsdag.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer