2 min læsningMedie: City står klar med ny kontrakt til midtbane-profil – han tøver dog med at skrive under

Manchester City er eftersigende villige til at forlænge kontrakten med den efterhånden mangeårige City-spiller, men han ved stadig ikke, om han vil blive i klubben.

2 min læsning
Ilkay Gündogan er i tvivl om, hvorvidt han skal forlænge med Manchester City.
Foto: Jon Super/Reuters/Ritzau Scanpix

Med Manchester City har han vundet fire engelske mesterskaber, fire EFL Cup-trofæer og en enkelt FA Cup.

Ilkay Gündogan må siges at have reddet flot med på Citys storhedsbølge, siden han kom til klubben i 2016.

Men nu kan tyskerens tid i Manchester meget vel snart være slut. I hvert fald har midtbanespilleren kontraktudløb til sommer, og selvom Manchester City angiveligt er klar til at tilbyde ham en ny kontrakt, tøver han stadig med at sætte sin underskrift på en forlængelse med City.

Ifølge journalist på den tyske afdeling af Sky Sports, Florian Plettenberg, har Gündogan endnu ikke taget en beslutning om, hvorvidt han vil blive i klubben.

Plettenberg mener at vide, at tyskeren ønsker at tage sig god tid til at tage beslutningen om, hvorvidt hans tid under Pep Guardiola har nået sin ende – især af mere personlige end sportslige årsager.

Gündogan bliver nemlig far indenfor de næste par dage, og tilføjelsen til den lille tyske familie kommer angiveligt til at have stor indflydelse på beslutningen.

Medie: Manchester City-stjerne har blottet sig på bar efter sejr – politiet kan blive involveret

Siden Ilkay Gündogan i 2016 skiftede fra Borussia Dortmund til Manchester City, har han i 289 kampe scoret 52 mål og lagt op til 37 af slagsen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer